VIEILLE FONTAINE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VIEILLE FONTAINE
Private companiesLegal Services • VIEILLE FONTAINE

Contactgegevens VIEILLE FONTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIEILLE FONTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIEILLE FONTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-AGATHE 47; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS, België

Telefoon (phone): 23600365 (+32-23600365) 23600365 (+32-23600365)

Fax (fax): +32 (71) 233-83-54 +32 (71) 233-83-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIEILLE FONTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIEILLE FONTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIEILLE FONTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIEILLE FONTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIEILLE FONTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIEILLE FONTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIEILLE FONTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIEILLE FONTAINE
Products information VIEILLE FONTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE09627288818
Ondernemingsnummer: 7759338378
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VIEILLE FONTAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIEILLE FONTAINE
(Get full report from official database of BE for VIEILLE FONTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIEILLE FONTAINE
Addition kinds of activities for VIEILLE FONTAINE

2257. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
20860102. Lemonade: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Lemonade: packaged in cans, bottles, etc.
23899906. Ziekenhuisjurken | Hospital gowns
26210607. Tablet papier | Tablet paper
27549919. Handelszegels: gravure printing | Trading stamps: gravure printing
35410105. Boorpersen | Drill presses
38250321. Meetapparatuur voor radiofrequentie | Radio frequency measuring equipment
50210101. Barmeubelen | Bar furniture

Werken bij VIEILLE FONTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIEILLE FONTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIEILLE FONTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIEILLE FONTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van VIEILLE FONTAINE in sociale netwerken
Look for responds of VIEILLE FONTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIEILLE FONTAINE. Laat een reactie achter voor VIEILLE FONTAINE. VIEILLE FONTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIEILLE FONTAINE. Leave a respond for VIEILLE FONTAINE. VIEILLE FONTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIEILLE FONTAINE op de google maps. Adres en contacten VIEILLE FONTAINE
Location of VIEILLE FONTAINE on the google maps. Address and contacts of VIEILLE FONTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come VIEILLE FONTAINE VIEILLE FONTAINE: SYLVIE DUEZ | PUBLI-SIGN | GERARD LINTHOUT | Bistro (The) | DIRK SMULDERS

Other related companies as VIEILLE FONTAINE: SYLVIE DUEZ | PUBLI-SIGN | GERARD LINTHOUT | Bistro (The) | DIRK SMULDERS

VIEILLE FONTAINE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIEILLE FONTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09627288818. Het bedrijf VIEILLE FONTAINE bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-AGATHE 47; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vakantiehuizen. Producten gemaakt in VIEILLE FONTAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIEILLE FONTAINE is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIEILLE FONTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIEILLE FONTAINE, openstaande posities, locatie van VIEILLE FONTAINE op de kaart.

VIEILLE FONTAINE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIEILLE FONTAINE, company assigned to the tax number BE09627288818. The company VIEILLE FONTAINE is located at the address: RUE SAINTE-AGATHE 47; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vakantiehuizen. Products created in VIEILLE FONTAINE were not found.
The main activity of VIEILLE FONTAINE is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VIEILLE FONTAINE is not available. You also can look at reviews of VIEILLE FONTAINE, open positions, location of VIEILLE FONTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIEILLE FONTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIEILLE FONTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIEILLE FONTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIEILLE FONTAINE, employees, financial statistics.