TASSE BODART

Contactgegevens TASSE BODART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TASSE BODART: address, phone, fax, email, website, opening hours

TASSE BODART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VALL?E DES TOMBES 66; 6984; LA ROCHE-EN-ARDENNE, België

Telefoon (phone): 84411713 (+32-84411713) 84411713 (+32-84411713)

Fax (fax): +32 (61) 856-14-48 +32 (61) 856-14-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TASSE BODART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TASSE BODART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TASSE BODART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TASSE BODART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TASSE BODART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TASSE BODART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TASSE BODART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TASSE BODART
Products information TASSE BODART

BTW identificatienummer (tax): BE02366699218
Ondernemingsnummer: 3369476318
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in TASSE BODART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TASSE BODART
(Get full report from official database of BE for TASSE BODART)

Aanvulling soorten activiteiten voor TASSE BODART
Addition kinds of activities for TASSE BODART

363902. Naaimachine | Sewing equipment
394403. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
34440506. Hoppers, plaatwerk | Hoppers, sheet metal
50219901. Boekenkasten | Bookcases
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij TASSE BODART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TASSE BODART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TASSE BODART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TASSE BODART. Looking for open vacancies in other companies

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van TASSE BODART in sociale netwerken
Look for responds of TASSE BODART in social networks

Lees alle opmerkingen voor TASSE BODART. Laat een reactie achter voor TASSE BODART. TASSE BODART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TASSE BODART. Leave a respond for TASSE BODART. TASSE BODART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TASSE BODART op de google maps. Adres en contacten TASSE BODART
Location of TASSE BODART on the google maps. Address and contacts of TASSE BODART

Andere gerelateerde bedrijven als come TASSE BODART TASSE BODART: ALOIS WOUTERS | A.I.S.H | BOUWWERKEN VANCRAEYNEST | HG ROS BEIAARD | n.v. j.van de kerkhove

Other related companies as TASSE BODART: ALOIS WOUTERS | A.I.S.H | BOUWWERKEN VANCRAEYNEST | HG ROS BEIAARD | n.v. j.van de kerkhove

TASSE BODART is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TASSE BODART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02366699218. Het bedrijf TASSE BODART bevindt zich op het adres: VALL?E DES TOMBES 66; 6984; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 842,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vakantiehuizen. Producten gemaakt in TASSE BODART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TASSE BODART is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TASSE BODART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TASSE BODART, openstaande posities, locatie van TASSE BODART op de kaart.

TASSE BODART is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TASSE BODART, company assigned to the tax number BE02366699218. The company TASSE BODART is located at the address: VALL?E DES TOMBES 66; 6984; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 842,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vakantiehuizen. Products created in TASSE BODART were not found.
The main activity of TASSE BODART is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TASSE BODART is not available. You also can look at reviews of TASSE BODART, open positions, location of TASSE BODART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TASSE BODART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TASSE BODART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TASSE BODART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TASSE BODART, employees, financial statistics.