BOUWWERKEN VANCRAEYNEST

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • BOUWWERKEN VANCRAEYNEST
Private companiesEating and Drinking Places • BOUWWERKEN VANCRAEYNEST

Contactgegevens BOUWWERKEN VANCRAEYNEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN VANCRAEYNEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN VANCRAEYNEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EERNEGEMSESTRAAT 98; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50209706 (+32-50209706) 50209706 (+32-50209706)

Fax (fax): +32 (84) 243-97-69 +32 (84) 243-97-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN VANCRAEYNEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN VANCRAEYNEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN VANCRAEYNEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN VANCRAEYNEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN VANCRAEYNEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN VANCRAEYNEST
Products information BOUWWERKEN VANCRAEYNEST

BTW identificatienummer (tax): BE01059600830
Ondernemingsnummer: 4313476562
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BOUWWERKEN VANCRAEYNEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN VANCRAEYNEST
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN VANCRAEYNEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN VANCRAEYNEST
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN VANCRAEYNEST

2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
39999950. Ingelijste kunstwerk | Framed artwork
80629900. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec

Werken bij BOUWWERKEN VANCRAEYNEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN VANCRAEYNEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN VANCRAEYNEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN VANCRAEYNEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Graafkraanmachinist rupskraan (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gespecialiseerd in de aanleg van nutsleidingen en funderingswerken zoeken wij een graafkraanbestuurder. Je staat in voor het besturen van de graafkraan met rupsbanden, het uitvoeren van nivelleringswerken alsook het uitvoeren van fysieke arbeid (helpen bij graafwerken).

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN VANCRAEYNEST in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN VANCRAEYNEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN VANCRAEYNEST. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN VANCRAEYNEST. BOUWWERKEN VANCRAEYNEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN VANCRAEYNEST. Leave a respond for BOUWWERKEN VANCRAEYNEST. BOUWWERKEN VANCRAEYNEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN VANCRAEYNEST op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN VANCRAEYNEST
Location of BOUWWERKEN VANCRAEYNEST on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN VANCRAEYNEST

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN VANCRAEYNEST BOUWWERKEN VANCRAEYNEST: COIFFURE CREATION | ELEKTRO LAMBRECHT | ENERGY | FEDERALE POLITIE | VIFF ZAKENKANTOOR

Other related companies as BOUWWERKEN VANCRAEYNEST: COIFFURE CREATION | ELEKTRO LAMBRECHT | ENERGY | FEDERALE POLITIE | VIFF ZAKENKANTOOR

BOUWWERKEN VANCRAEYNEST is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01059600830. Het bedrijf BOUWWERKEN VANCRAEYNEST bevindt zich op het adres: EERNEGEMSESTRAAT 98; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN VANCRAEYNEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN VANCRAEYNEST is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN VANCRAEYNEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN VANCRAEYNEST op de kaart.

BOUWWERKEN VANCRAEYNEST is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, company assigned to the tax number BE01059600830. The company BOUWWERKEN VANCRAEYNEST is located at the address: EERNEGEMSESTRAAT 98; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWWERKEN VANCRAEYNEST were not found.
The main activity of BOUWWERKEN VANCRAEYNEST is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN VANCRAEYNEST is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, open positions, location of BOUWWERKEN VANCRAEYNEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN VANCRAEYNEST, employees, financial statistics.