FERME DE LA PETITE BELLE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • FERME DE LA PETITE BELLE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • FERME DE LA PETITE BELLE

Contactgegevens FERME DE LA PETITE BELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERME DE LA PETITE BELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERME DE LA PETITE BELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VILLAGE 63; 7850; ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 27357451 (+32-27357451) 27357451 (+32-27357451)

Fax (fax): +32 (13) 412-92-28 +32 (13) 412-92-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERME DE LA PETITE BELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERME DE LA PETITE BELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERME DE LA PETITE BELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERME DE LA PETITE BELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERME DE LA PETITE BELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERME DE LA PETITE BELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERME DE LA PETITE BELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERME DE LA PETITE BELLE
Products information FERME DE LA PETITE BELLE

BTW identificatienummer (tax): BE09062316894
Ondernemingsnummer: 8986236572
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FERME DE LA PETITE BELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERME DE LA PETITE BELLE
(Get full report from official database of BE for FERME DE LA PETITE BELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERME DE LA PETITE BELLE
Addition kinds of activities for FERME DE LA PETITE BELLE

792205. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services
22210307. Satins | Satins
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
27520101. Offset printing | Offset printing
30690106. Medische diverse, rubberen | Medical sundries, rubber
35590101. Zak- en sluitmachines (naaimachines) | Bag seaming and closing machines (sewing machinery)
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing

Werken bij FERME DE LA PETITE BELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERME DE LA PETITE BELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERME DE LA PETITE BELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERME DE LA PETITE BELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van FERME DE LA PETITE BELLE in sociale netwerken
Look for responds of FERME DE LA PETITE BELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERME DE LA PETITE BELLE. Laat een reactie achter voor FERME DE LA PETITE BELLE. FERME DE LA PETITE BELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERME DE LA PETITE BELLE. Leave a respond for FERME DE LA PETITE BELLE. FERME DE LA PETITE BELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERME DE LA PETITE BELLE op de google maps. Adres en contacten FERME DE LA PETITE BELLE
Location of FERME DE LA PETITE BELLE on the google maps. Address and contacts of FERME DE LA PETITE BELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come FERME DE LA PETITE BELLE FERME DE LA PETITE BELLE: BRASSERIE SERVIA | Hostellerie La Commanderie | De Roeck G | VAN MARCKE | DE LIJN VLAAMS BRABANT

Other related companies as FERME DE LA PETITE BELLE: BRASSERIE SERVIA | Hostellerie La Commanderie | De Roeck G | VAN MARCKE | DE LIJN VLAAMS BRABANT

FERME DE LA PETITE BELLE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERME DE LA PETITE BELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09062316894. Het bedrijf FERME DE LA PETITE BELLE bevindt zich op het adres: RUE DU VILLAGE 63; 7850; ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vakantiehuizen. Producten gemaakt in FERME DE LA PETITE BELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERME DE LA PETITE BELLE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERME DE LA PETITE BELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERME DE LA PETITE BELLE, openstaande posities, locatie van FERME DE LA PETITE BELLE op de kaart.

FERME DE LA PETITE BELLE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERME DE LA PETITE BELLE, company assigned to the tax number BE09062316894. The company FERME DE LA PETITE BELLE is located at the address: RUE DU VILLAGE 63; 7850; ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vakantiehuizen. Products created in FERME DE LA PETITE BELLE were not found.
The main activity of FERME DE LA PETITE BELLE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FERME DE LA PETITE BELLE is not available. You also can look at reviews of FERME DE LA PETITE BELLE, open positions, location of FERME DE LA PETITE BELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERME DE LA PETITE BELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERME DE LA PETITE BELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERME DE LA PETITE BELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERME DE LA PETITE BELLE, employees, financial statistics.