CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE
Private companiesNondepository Credit Institutions • CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE

Contactgegevens CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LA MALCAMP?E; 5575; GEDINNE, België

Telefoon (phone): 61588150 (+32-61588150) 61588150 (+32-61588150)

Fax (fax): +32 (53) 163-57-73 +32 (53) 163-57-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE
Products information CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE09702545166
Ondernemingsnummer: 6782104492
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE
(Get full report from official database of BE for CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE
Addition kinds of activities for CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE

509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
17510200. Installatie van ramen en deuren en erectie | Window and door installation and erection
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
35429922. Upsetters (smeden machines) | Upsetters (forging machines)
35689905. Schachten, flexibel | Shafts, flexible
59210100. Wijn en bier | Wine and beer
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides

Werken bij CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

  • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

Zoek naar antwoorden van CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE. Laat een reactie achter voor CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE. CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE. Leave a respond for CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE. CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE op de google maps. Adres en contacten CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE
Location of CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE on the google maps. Address and contacts of CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE: HILDE VERHELST | Kali | LAETITIA | CENTRE P.M.S. | TONY VAN GEELE

Other related companies as CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE: HILDE VERHELST | Kali | LAETITIA | CENTRE P.M.S. | TONY VAN GEELE

CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09702545166. Het bedrijf CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE bevindt zich op het adres: ROUTE DE LA MALCAMP?E; 5575; GEDINNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 195,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vakantiehuizen. Producten gemaakt in CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, openstaande posities, locatie van CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE op de kaart.

CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, company assigned to the tax number BE09702545166. The company CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE is located at the address: ROUTE DE LA MALCAMP?E; 5575; GEDINNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 195,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vakantiehuizen. Products created in CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE were not found.
The main activity of CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE is not available. You also can look at reviews of CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, open positions, location of CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE YWCA DE LOUETTE-SAINT-PIERRE, employees, financial statistics.