KARCHER-THYS SA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • KARCHER-THYS SA
Private companiesEducational Services • KARCHER-THYS SA

Contactgegevens KARCHER-THYS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARCHER-THYS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARCHER-THYS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Georges-Truffaut 42; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 362 22 23 (+32-04 362 22 23) 04 362 22 23 (+32-04 362 22 23)

Fax (fax): 04 362 46 40 (+32-04 362 46 40) 04 362 46 40 (+32-04 362 46 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARCHER-THYS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARCHER-THYS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARCHER-THYS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARCHER-THYS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARCHER-THYS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARCHER-THYS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARCHER-THYS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARCHER-THYS SA
Products information KARCHER-THYS SA

BTW identificatienummer (tax): BE02060729980
Ondernemingsnummer: 6357208251
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Cleaning & maintenance products; Janitor service

Product categorie (product category): Vacuum cleaners Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARCHER-THYS SA
(Get full report from official database of BE for KARCHER-THYS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARCHER-THYS SA
Addition kinds of activities for KARCHER-THYS SA

17950000. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
28510402. Penseelreinigers | Paintbrush cleaners
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
37430303. Lokale locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Mining locomotives and parts, electric or nonelectric
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair

Werken bij KARCHER-THYS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARCHER-THYS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARCHER-THYS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARCHER-THYS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van KARCHER-THYS SA in sociale netwerken
Look for responds of KARCHER-THYS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARCHER-THYS SA. Laat een reactie achter voor KARCHER-THYS SA. KARCHER-THYS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARCHER-THYS SA. Leave a respond for KARCHER-THYS SA. KARCHER-THYS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARCHER-THYS SA op de google maps. Adres en contacten KARCHER-THYS SA
Location of KARCHER-THYS SA on the google maps. Address and contacts of KARCHER-THYS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come KARCHER-THYS SA KARCHER-THYS SA: ADVIESGROEP KEMPEN | RESTAURANT KOTA RADJA | Indah | BINOCLE CLUB | AU BON MARCH?

Other related companies as KARCHER-THYS SA: ADVIESGROEP KEMPEN | RESTAURANT KOTA RADJA | Indah | BINOCLE CLUB | AU BON MARCH?

KARCHER-THYS SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARCHER-THYS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02060729980. Het bedrijf KARCHER-THYS SA bevindt zich op het adres: Avenue Georges-Truffaut 42; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 141,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vacuum cleaners Industrial. Lijst met producten zijn Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Cleaning & maintenance products; Janitor service.
De hoofdactiviteit van KARCHER-THYS SA is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARCHER-THYS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARCHER-THYS SA, openstaande posities, locatie van KARCHER-THYS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KARCHER-THYS SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARCHER-THYS SA, company assigned to the tax number BE02060729980. The company KARCHER-THYS SA is located at the address: Avenue Georges-Truffaut 42; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 141,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vacuum cleaners Industrial. List of products are Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Cleaning & maintenance products; Janitor service.
The main activity of KARCHER-THYS SA is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KARCHER-THYS SA is not available. You also can look at reviews of KARCHER-THYS SA, open positions, location of KARCHER-THYS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARCHER-THYS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARCHER-THYS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARCHER-THYS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARCHER-THYS SA, employees, financial statistics.