AC.TEC Ameloot ALTO

Contactgegevens AC.TEC Ameloot ALTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC.TEC Ameloot ALTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC.TEC Ameloot ALTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuidschotestraat 6; 8647; Lo-Reninge (Reninge), België

Telefoon (phone): 057 40 00 96 (+32-057 40 00 96) 057 40 00 96 (+32-057 40 00 96)

Fax (fax): 057 40 11 78 (+32-057 40 11 78) 057 40 11 78 (+32-057 40 11 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC.TEC Ameloot ALTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC.TEC Ameloot ALTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC.TEC Ameloot ALTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC.TEC Ameloot ALTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC.TEC Ameloot ALTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC.TEC Ameloot ALTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC.TEC Ameloot ALTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC.TEC Ameloot ALTO
Products information AC.TEC Ameloot ALTO

BTW identificatienummer (tax): BE06049865722
Ondernemingsnummer: 5666168212
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Compressors; Heating (Industrial); Maintenance & cleaning equipment (Industrial)

Product categorie (product category): Vacuum cleaners Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC.TEC Ameloot ALTO
(Get full report from official database of BE for AC.TEC Ameloot ALTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC.TEC Ameloot ALTO
Addition kinds of activities for AC.TEC Ameloot ALTO

341101. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
28999915. Boorselder | Drilling mud
30210105. Galoshes, plastic | Galoshes, plastic
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate

Werken bij AC.TEC Ameloot ALTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC.TEC Ameloot ALTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC.TEC Ameloot ALTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC.TEC Ameloot ALTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van AC.TEC Ameloot ALTO in sociale netwerken
Look for responds of AC.TEC Ameloot ALTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC.TEC Ameloot ALTO. Laat een reactie achter voor AC.TEC Ameloot ALTO. AC.TEC Ameloot ALTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC.TEC Ameloot ALTO. Leave a respond for AC.TEC Ameloot ALTO. AC.TEC Ameloot ALTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC.TEC Ameloot ALTO op de google maps. Adres en contacten AC.TEC Ameloot ALTO
Location of AC.TEC Ameloot ALTO on the google maps. Address and contacts of AC.TEC Ameloot ALTO

Andere gerelateerde bedrijven als come AC.TEC Ameloot ALTO AC.TEC Ameloot ALTO: FLDE VREESE VAN LOO NV | KERSCHAEVER MARNIX | MARC VERMEIREN | J & K Cars | Body Shop (The)

Other related companies as AC.TEC Ameloot ALTO: FLDE VREESE VAN LOO NV | KERSCHAEVER MARNIX | MARC VERMEIREN | J & K Cars | Body Shop (The)

AC.TEC Ameloot ALTO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC.TEC Ameloot ALTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06049865722. Het bedrijf AC.TEC Ameloot ALTO bevindt zich op het adres: Zuidschotestraat 6; 8647; Lo-Reninge (Reninge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vacuum cleaners Industrial. Lijst met producten zijn Compressors; Heating (Industrial); Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
De hoofdactiviteit van AC.TEC Ameloot ALTO is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC.TEC Ameloot ALTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC.TEC Ameloot ALTO, openstaande posities, locatie van AC.TEC Ameloot ALTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC.TEC Ameloot ALTO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC.TEC Ameloot ALTO, company assigned to the tax number BE06049865722. The company AC.TEC Ameloot ALTO is located at the address: Zuidschotestraat 6; 8647; Lo-Reninge (Reninge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vacuum cleaners Industrial. List of products are Compressors; Heating (Industrial); Maintenance & cleaning equipment (Industrial).
The main activity of AC.TEC Ameloot ALTO is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AC.TEC Ameloot ALTO is not available. You also can look at reviews of AC.TEC Ameloot ALTO, open positions, location of AC.TEC Ameloot ALTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC.TEC Ameloot ALTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC.TEC Ameloot ALTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC.TEC Ameloot ALTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC.TEC Ameloot ALTO, employees, financial statistics.