A.C. SABVA

Contactgegevens A.C. SABVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C. SABVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C. SABVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville, België

Telefoon (phone): 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19) 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19)

Fax (fax): 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19) 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C. SABVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C. SABVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C. SABVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C. SABVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C. SABVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C. SABVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C. SABVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C. SABVA
Products information A.C. SABVA

BTW identificatienummer (tax): BE08769531250
Ondernemingsnummer: 5430511474
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 817,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Hot air generators

Product categorie (product category): Vacuum cleaners Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C. SABVA
(Get full report from official database of BE for A.C. SABVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C. SABVA
Addition kinds of activities for A.C. SABVA

201104. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
50630600. batterijen | Batteries
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products

Werken bij A.C. SABVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C. SABVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C. SABVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C. SABVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Mechanieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten bij klanten voor korte en lange termijn. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw kennis ervaring en verwachtingen. Als mechanieker ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen. Door op relatief korte termijn in aanraking te komen met verschillende klanten / technische industriële toepassingen en mensen leer je snel bij! We zoeken mechaniekers voor Gans Vlaanderen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van A.C. SABVA in sociale netwerken
Look for responds of A.C. SABVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C. SABVA. Laat een reactie achter voor A.C. SABVA. A.C. SABVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C. SABVA. Leave a respond for A.C. SABVA. A.C. SABVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C. SABVA op de google maps. Adres en contacten A.C. SABVA
Location of A.C. SABVA on the google maps. Address and contacts of A.C. SABVA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C. SABVA A.C. SABVA: KUMGANG BEYNE | Software Innovations | July | ITS (INTERNATIONAL TRANSACTIONS SERVICES) SV | TOURNAI EXPO sc- ORGA EXPO asbl

Other related companies as A.C. SABVA: KUMGANG BEYNE | Software Innovations | July | ITS (INTERNATIONAL TRANSACTIONS SERVICES) SV | TOURNAI EXPO sc- ORGA EXPO asbl

A.C. SABVA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C. SABVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08769531250. Het bedrijf A.C. SABVA bevindt zich op het adres: Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 817,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vacuum cleaners Industrial. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Hot air generators.
De hoofdactiviteit van A.C. SABVA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C. SABVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C. SABVA, openstaande posities, locatie van A.C. SABVA op de kaart.

A.C. SABVA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C. SABVA, company assigned to the tax number BE08769531250. The company A.C. SABVA is located at the address: Rue Maurice Gémenne 83; 5170; Profondeville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 817,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vacuum cleaners Industrial. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Hot air generators.
The main activity of A.C. SABVA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C. SABVA is not available. You also can look at reviews of A.C. SABVA, open positions, location of A.C. SABVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C. SABVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C. SABVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C. SABVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C. SABVA, employees, financial statistics.