Bekavac-centrale stofzuigsystemen

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Bekavac-centrale stofzuigsystemen
Private companiesAgricultural Services • Bekavac-centrale stofzuigsystemen

Contactgegevens Bekavac-centrale stofzuigsystemen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bekavac-centrale stofzuigsystemen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bekavac-centrale stofzuigsystemen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kroonstraat 36; 9940; Evergem (Ertvelde), België

Telefoon (phone): 09 344 49 66 (+32-09 344 49 66) 09 344 49 66 (+32-09 344 49 66)

Fax (fax): +32 (9) 819-35-16 +32 (9) 819-35-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bekavac-centrale stofzuigsystemen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bekavac-centrale stofzuigsystemen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bekavac-centrale stofzuigsystemen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bekavac-centrale stofzuigsystemen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bekavac-centrale stofzuigsystemen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bekavac-centrale stofzuigsystemen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bekavac-centrale stofzuigsystemen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bekavac-centrale stofzuigsystemen
Products information Bekavac-centrale stofzuigsystemen

BTW identificatienummer (tax): BE06135009765
Ondernemingsnummer: 6531341552
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 786,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Bekavac-centrale stofzuigsystemen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vacuum cleaners Domestic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bekavac-centrale stofzuigsystemen
(Get full report from official database of BE for Bekavac-centrale stofzuigsystemen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bekavac-centrale stofzuigsystemen
Addition kinds of activities for Bekavac-centrale stofzuigsystemen

25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
72310101. schoonheidsspecialist | Cosmetologist

Werken bij Bekavac-centrale stofzuigsystemen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bekavac-centrale stofzuigsystemen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bekavac-centrale stofzuigsystemen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bekavac-centrale stofzuigsystemen. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

Zoek naar antwoorden van Bekavac-centrale stofzuigsystemen in sociale netwerken
Look for responds of Bekavac-centrale stofzuigsystemen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bekavac-centrale stofzuigsystemen. Laat een reactie achter voor Bekavac-centrale stofzuigsystemen. Bekavac-centrale stofzuigsystemen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bekavac-centrale stofzuigsystemen. Leave a respond for Bekavac-centrale stofzuigsystemen. Bekavac-centrale stofzuigsystemen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bekavac-centrale stofzuigsystemen op de google maps. Adres en contacten Bekavac-centrale stofzuigsystemen
Location of Bekavac-centrale stofzuigsystemen on the google maps. Address and contacts of Bekavac-centrale stofzuigsystemen

Andere gerelateerde bedrijven als come Bekavac-centrale stofzuigsystemen Bekavac-centrale stofzuigsystemen: COIFFURE MIA | RUDY DEWAELE | Theybers-Segers | De Nève R BVBA | Lidefar

Other related companies as Bekavac-centrale stofzuigsystemen: COIFFURE MIA | RUDY DEWAELE | Theybers-Segers | De Nève R BVBA | Lidefar

Bekavac-centrale stofzuigsystemen is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bekavac-centrale stofzuigsystemen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06135009765. Het bedrijf Bekavac-centrale stofzuigsystemen bevindt zich op het adres: Kroonstraat 36; 9940; Evergem (Ertvelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 786,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vacuum cleaners Domestic. Producten gemaakt in Bekavac-centrale stofzuigsystemen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bekavac-centrale stofzuigsystemen is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bekavac-centrale stofzuigsystemen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bekavac-centrale stofzuigsystemen, openstaande posities, locatie van Bekavac-centrale stofzuigsystemen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bekavac-centrale stofzuigsystemen is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bekavac-centrale stofzuigsystemen, company assigned to the tax number BE06135009765. The company Bekavac-centrale stofzuigsystemen is located at the address: Kroonstraat 36; 9940; Evergem (Ertvelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 786,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vacuum cleaners Domestic. Products created in Bekavac-centrale stofzuigsystemen were not found.
The main activity of Bekavac-centrale stofzuigsystemen is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bekavac-centrale stofzuigsystemen is not available. You also can look at reviews of Bekavac-centrale stofzuigsystemen, open positions, location of Bekavac-centrale stofzuigsystemen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bekavac-centrale stofzuigsystemen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bekavac-centrale stofzuigsystemen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bekavac-centrale stofzuigsystemen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bekavac-centrale stofzuigsystemen, employees, financial statistics.