Villa Maritiem

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Villa Maritiem
Private companiesMetal Mining • Villa Maritiem

Contactgegevens Villa Maritiem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Villa Maritiem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Villa Maritiem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Park Leopold II 1; 8420; De Haan (Wenduine), België

Telefoon (phone): 050 42 60 40 (+32-050 42 60 40) 050 42 60 40 (+32-050 42 60 40)

Fax (fax): 050 41 24 39 (+32-050 41 24 39) 050 41 24 39 (+32-050 41 24 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Villa Maritiem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Villa Maritiem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Villa Maritiem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Villa Maritiem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Villa Maritiem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Villa Maritiem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Villa Maritiem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Villa Maritiem
Products information Villa Maritiem

BTW identificatienummer (tax): BE05948791503
Ondernemingsnummer: 7832672119
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Villa Maritiem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vacation centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Villa Maritiem
(Get full report from official database of BE for Villa Maritiem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Villa Maritiem
Addition kinds of activities for Villa Maritiem

371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
28190500. aluinen | Alums
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
38450121. Ultrasone scanapparatuur, medisch | Ultrasonic scanning devices, medical
73539901. Kranen en luchtinstallaties, verhuur of leasing | Cranes and aerial lift equipment, rental or leasing

Werken bij Villa Maritiem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Villa Maritiem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Villa Maritiem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Villa Maritiem. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Villa Maritiem in sociale netwerken
Look for responds of Villa Maritiem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Villa Maritiem. Laat een reactie achter voor Villa Maritiem. Villa Maritiem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Villa Maritiem. Leave a respond for Villa Maritiem. Villa Maritiem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Villa Maritiem op de google maps. Adres en contacten Villa Maritiem
Location of Villa Maritiem on the google maps. Address and contacts of Villa Maritiem

Andere gerelateerde bedrijven als come Villa Maritiem Villa Maritiem: Y. MAENHOUT | BAEKELANDT NOEL | DANIEL VANKEMMELBEKE | VERACHTERT NV | Duch?teau (Fleurs)

Other related companies as Villa Maritiem: Y. MAENHOUT | BAEKELANDT NOEL | DANIEL VANKEMMELBEKE | VERACHTERT NV | Duch?teau (Fleurs)

Villa Maritiem is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Villa Maritiem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948791503. Het bedrijf Villa Maritiem bevindt zich op het adres: Park Leopold II 1; 8420; De Haan (Wenduine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 742,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vacation centres. Producten gemaakt in Villa Maritiem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Villa Maritiem is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Villa Maritiem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Villa Maritiem, openstaande posities, locatie van Villa Maritiem op de kaart.

Villa Maritiem is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Villa Maritiem, company assigned to the tax number BE05948791503. The company Villa Maritiem is located at the address: Park Leopold II 1; 8420; De Haan (Wenduine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 742,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vacation centres. Products created in Villa Maritiem were not found.
The main activity of Villa Maritiem is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Villa Maritiem is not available. You also can look at reviews of Villa Maritiem, open positions, location of Villa Maritiem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Villa Maritiem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Villa Maritiem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Villa Maritiem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Villa Maritiem, employees, financial statistics.