Petit Fagnard (Le)

Contactgegevens Petit Fagnard (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petit Fagnard (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Petit Fagnard (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Surister 44; 4845; Jalhay, België

Telefoon (phone): 087 64 60 45 (+32-087 64 60 45) 087 64 60 45 (+32-087 64 60 45)

Fax (fax): 087 64 60 44 (+32-087 64 60 44) 087 64 60 44 (+32-087 64 60 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petit Fagnard (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petit Fagnard (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petit Fagnard (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petit Fagnard (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petit Fagnard (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petit Fagnard (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petit Fagnard (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petit Fagnard (Le)
Products information Petit Fagnard (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE03321136474
Ondernemingsnummer: 8712951660
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Petit Fagnard (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vacation centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petit Fagnard (Le)
(Get full report from official database of BE for Petit Fagnard (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Petit Fagnard (Le)
Addition kinds of activities for Petit Fagnard (Le)

341199. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
32550101. Kunststof brandstenen | Plastic fire clay bricks
39659902. Hair curlers | Hair curlers
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
64110104. Pensioen en pensioenplan consultants | Pension and retirement plan consultants
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij Petit Fagnard (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petit Fagnard (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petit Fagnard (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petit Fagnard (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Petit Fagnard (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Petit Fagnard (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petit Fagnard (Le). Laat een reactie achter voor Petit Fagnard (Le). Petit Fagnard (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petit Fagnard (Le). Leave a respond for Petit Fagnard (Le). Petit Fagnard (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petit Fagnard (Le) op de google maps. Adres en contacten Petit Fagnard (Le)
Location of Petit Fagnard (Le) on the google maps. Address and contacts of Petit Fagnard (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Petit Fagnard (Le) Petit Fagnard (Le): AVEVE VANDENBERGHE FRANK | Clarin Ets | CHIMAY AUTO SERVICE | DE FEDERALE VERZEKERINGEN | M. ROEX

Other related companies as Petit Fagnard (Le): AVEVE VANDENBERGHE FRANK | Clarin Ets | CHIMAY AUTO SERVICE | DE FEDERALE VERZEKERINGEN | M. ROEX

Petit Fagnard (Le) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Petit Fagnard (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03321136474. Het bedrijf Petit Fagnard (Le) bevindt zich op het adres: Route de Surister 44; 4845; Jalhay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vacation centres. Producten gemaakt in Petit Fagnard (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Petit Fagnard (Le) is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petit Fagnard (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petit Fagnard (Le), openstaande posities, locatie van Petit Fagnard (Le) op de kaart.

Petit Fagnard (Le) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Petit Fagnard (Le), company assigned to the tax number BE03321136474. The company Petit Fagnard (Le) is located at the address: Route de Surister 44; 4845; Jalhay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vacation centres. Products created in Petit Fagnard (Le) were not found.
The main activity of Petit Fagnard (Le) is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Petit Fagnard (Le) is not available. You also can look at reviews of Petit Fagnard (Le), open positions, location of Petit Fagnard (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petit Fagnard (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petit Fagnard (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petit Fagnard (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petit Fagnard (Le), employees, financial statistics.