GLEVI-PACK INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GLEVI-PACK INTERNATIONAL
Private companiesTobacco Products • GLEVI-PACK INTERNATIONAL

Contactgegevens GLEVI-PACK INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLEVI-PACK INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLEVI-PACK INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALLIFORTLEI 273-275; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33255784 (+32-33255784) 33255784 (+32-33255784)

Fax (fax): +32 (57) 257-47-25 +32 (57) 257-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLEVI-PACK INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLEVI-PACK INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLEVI-PACK INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLEVI-PACK INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLEVI-PACK INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLEVI-PACK INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLEVI-PACK INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLEVI-PACK INTERNATIONAL
Products information GLEVI-PACK INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE01291412353
Ondernemingsnummer: 5507690429
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in GLEVI-PACK INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLEVI-PACK INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for GLEVI-PACK INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLEVI-PACK INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for GLEVI-PACK INTERNATIONAL

20410200. Deeg en beslag | Doughs and batters
23920101. Bootkussens | Boat cushions
26750204. Jacquard (textiel weven) kaarten: van aangekochte materialen | Jacquard (textile weaving) cards: from purchased materials
27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
36529903. Master records of tapes, voorbereiding van | Master records or tapes, preparation of
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven

Werken bij GLEVI-PACK INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLEVI-PACK INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLEVI-PACK INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLEVI-PACK INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van GLEVI-PACK INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of GLEVI-PACK INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLEVI-PACK INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor GLEVI-PACK INTERNATIONAL. GLEVI-PACK INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLEVI-PACK INTERNATIONAL. Leave a respond for GLEVI-PACK INTERNATIONAL. GLEVI-PACK INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLEVI-PACK INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten GLEVI-PACK INTERNATIONAL
Location of GLEVI-PACK INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of GLEVI-PACK INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come GLEVI-PACK INTERNATIONAL GLEVI-PACK INTERNATIONAL: POLICE F?D?RALE | SEMOIS SPORT NATURE | DUCK JEANS | PETER CALLEBAUT | Walleghem P

Other related companies as GLEVI-PACK INTERNATIONAL: POLICE F?D?RALE | SEMOIS SPORT NATURE | DUCK JEANS | PETER CALLEBAUT | Walleghem P

GLEVI-PACK INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLEVI-PACK INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291412353. Het bedrijf GLEVI-PACK INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: GALLIFORTLEI 273-275; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab. Producten gemaakt in GLEVI-PACK INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLEVI-PACK INTERNATIONAL is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLEVI-PACK INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLEVI-PACK INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van GLEVI-PACK INTERNATIONAL op de kaart.

GLEVI-PACK INTERNATIONAL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLEVI-PACK INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE01291412353. The company GLEVI-PACK INTERNATIONAL is located at the address: GALLIFORTLEI 273-275; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab. Products created in GLEVI-PACK INTERNATIONAL were not found.
The main activity of GLEVI-PACK INTERNATIONAL is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GLEVI-PACK INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of GLEVI-PACK INTERNATIONAL, open positions, location of GLEVI-PACK INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLEVI-PACK INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLEVI-PACK INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLEVI-PACK INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLEVI-PACK INTERNATIONAL, employees, financial statistics.