HAMMOND ORGEL CENTRUM

Contactgegevens HAMMOND ORGEL CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAMMOND ORGEL CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAMMOND ORGEL CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WAVRE 129-131; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25129307 (+32-25129307) 25129307 (+32-25129307)

Fax (fax): +32 (11) 554-45-84 +32 (11) 554-45-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAMMOND ORGEL CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAMMOND ORGEL CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAMMOND ORGEL CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAMMOND ORGEL CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAMMOND ORGEL CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAMMOND ORGEL CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAMMOND ORGEL CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAMMOND ORGEL CENTRUM
Products information HAMMOND ORGEL CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE07777740478
Ondernemingsnummer: 8126831054
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HAMMOND ORGEL CENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunstonderwijs; Muziekinstrumenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAMMOND ORGEL CENTRUM
(Get full report from official database of BE for HAMMOND ORGEL CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAMMOND ORGEL CENTRUM
Addition kinds of activities for HAMMOND ORGEL CENTRUM

204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
10619904. Huebnerite mijnbouw | Huebnerite mining
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij HAMMOND ORGEL CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAMMOND ORGEL CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAMMOND ORGEL CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAMMOND ORGEL CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van HAMMOND ORGEL CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of HAMMOND ORGEL CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAMMOND ORGEL CENTRUM. Laat een reactie achter voor HAMMOND ORGEL CENTRUM. HAMMOND ORGEL CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAMMOND ORGEL CENTRUM. Leave a respond for HAMMOND ORGEL CENTRUM. HAMMOND ORGEL CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAMMOND ORGEL CENTRUM op de google maps. Adres en contacten HAMMOND ORGEL CENTRUM
Location of HAMMOND ORGEL CENTRUM on the google maps. Address and contacts of HAMMOND ORGEL CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come HAMMOND ORGEL CENTRUM HAMMOND ORGEL CENTRUM: NATHALIE WERTELAERS | LA MARQUE JAUNE | KANTOOR CENTEA | LA CONCORDE | BUREAU COL?-BELLEKENS

Other related companies as HAMMOND ORGEL CENTRUM: NATHALIE WERTELAERS | LA MARQUE JAUNE | KANTOOR CENTEA | LA CONCORDE | BUREAU COL?-BELLEKENS

HAMMOND ORGEL CENTRUM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAMMOND ORGEL CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07777740478. Het bedrijf HAMMOND ORGEL CENTRUM bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WAVRE 129-131; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kunstonderwijs; Muziekinstrumenten. Producten gemaakt in HAMMOND ORGEL CENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAMMOND ORGEL CENTRUM is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAMMOND ORGEL CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAMMOND ORGEL CENTRUM, openstaande posities, locatie van HAMMOND ORGEL CENTRUM op de kaart.

HAMMOND ORGEL CENTRUM is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAMMOND ORGEL CENTRUM, company assigned to the tax number BE07777740478. The company HAMMOND ORGEL CENTRUM is located at the address: CHAUSS?E DE WAVRE 129-131; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kunstonderwijs; Muziekinstrumenten. Products created in HAMMOND ORGEL CENTRUM were not found.
The main activity of HAMMOND ORGEL CENTRUM is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAMMOND ORGEL CENTRUM is not available. You also can look at reviews of HAMMOND ORGEL CENTRUM, open positions, location of HAMMOND ORGEL CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAMMOND ORGEL CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAMMOND ORGEL CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAMMOND ORGEL CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAMMOND ORGEL CENTRUM, employees, financial statistics.