INST. BEELD. KUNSTONDERW.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • INST. BEELD. KUNSTONDERW.
Private companiesPrimary Metal Industries • INST. BEELD. KUNSTONDERW.

Contactgegevens INST. BEELD. KUNSTONDERW.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. BEELD. KUNSTONDERW.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. BEELD. KUNSTONDERW.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDOUARD DE THIBAULTLAAN 2; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27334551 (+32-27334551) 27334551 (+32-27334551)

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. BEELD. KUNSTONDERW.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. BEELD. KUNSTONDERW."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. BEELD. KUNSTONDERW."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. BEELD. KUNSTONDERW., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. BEELD. KUNSTONDERW.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. BEELD. KUNSTONDERW., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. BEELD. KUNSTONDERW.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. BEELD. KUNSTONDERW.
Products information INST. BEELD. KUNSTONDERW.

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in INST. BEELD. KUNSTONDERW. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunstonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. BEELD. KUNSTONDERW.
(Get full report from official database of BE for INST. BEELD. KUNSTONDERW.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. BEELD. KUNSTONDERW.
Addition kinds of activities for INST. BEELD. KUNSTONDERW.

353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
32749904. Ongebluste kalk | Quicklime
36480108. Openbare verlichtingsapparatuur | Public lighting fixtures
36480110. Street lighting fixtures | Street lighting fixtures
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij INST. BEELD. KUNSTONDERW.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. BEELD. KUNSTONDERW.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. BEELD. KUNSTONDERW.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. BEELD. KUNSTONDERW.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van INST. BEELD. KUNSTONDERW. in sociale netwerken
Look for responds of INST. BEELD. KUNSTONDERW. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. BEELD. KUNSTONDERW.. Laat een reactie achter voor INST. BEELD. KUNSTONDERW.. INST. BEELD. KUNSTONDERW. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. BEELD. KUNSTONDERW.. Leave a respond for INST. BEELD. KUNSTONDERW.. INST. BEELD. KUNSTONDERW. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. BEELD. KUNSTONDERW. op de google maps. Adres en contacten INST. BEELD. KUNSTONDERW.
Location of INST. BEELD. KUNSTONDERW. on the google maps. Address and contacts of INST. BEELD. KUNSTONDERW.

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. BEELD. KUNSTONDERW. INST. BEELD. KUNSTONDERW.: CASSIS | Taelman P | BATAILLE H. | HUIS LENAERS | Oorzaak (De)

Other related companies as INST. BEELD. KUNSTONDERW.: CASSIS | Taelman P | BATAILLE H. | HUIS LENAERS | Oorzaak (De)

INST. BEELD. KUNSTONDERW. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. BEELD. KUNSTONDERW., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf INST. BEELD. KUNSTONDERW. bevindt zich op het adres: EDOUARD DE THIBAULTLAAN 2; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kunstonderwijs. Producten gemaakt in INST. BEELD. KUNSTONDERW. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INST. BEELD. KUNSTONDERW. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. BEELD. KUNSTONDERW. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. BEELD. KUNSTONDERW., openstaande posities, locatie van INST. BEELD. KUNSTONDERW. op de kaart.

INST. BEELD. KUNSTONDERW. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. BEELD. KUNSTONDERW., company assigned to the tax number BE02599609375. The company INST. BEELD. KUNSTONDERW. is located at the address: EDOUARD DE THIBAULTLAAN 2; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kunstonderwijs. Products created in INST. BEELD. KUNSTONDERW. were not found.
The main activity of INST. BEELD. KUNSTONDERW. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. BEELD. KUNSTONDERW. is not available. You also can look at reviews of INST. BEELD. KUNSTONDERW., open positions, location of INST. BEELD. KUNSTONDERW. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. BEELD. KUNSTONDERW., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. BEELD. KUNSTONDERW., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. BEELD. KUNSTONDERW., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. BEELD. KUNSTONDERW., employees, financial statistics.