DERU ANDR?

Contactgegevens DERU ANDR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DERU ANDR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

DERU ANDR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FONTAINE-SAINT-G?RY 14; 1450; WALCOURT, België

Telefoon (phone): 71879658 (+32-71879658) 71879658 (+32-71879658)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DERU ANDR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DERU ANDR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DERU ANDR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DERU ANDR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DERU ANDR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DERU ANDR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DERU ANDR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DERU ANDR?
Products information DERU ANDR?

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DERU ANDR? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kunstonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DERU ANDR?
(Get full report from official database of BE for DERU ANDR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor DERU ANDR?
Addition kinds of activities for DERU ANDR?

9121. Wetgevende instanties | Legislative bodies
17420202. Buitenkant isolatie en afwerking (eifs) applicator | Exterior insulation and finish (eifs) applicator
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
47850102. Tolweg operatie | Toll road operation
50239903. Lampen: vloer, boudoir, bureau | Lamps: floor, boudoir, desk
59619900. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
92210402. Politiebescherming, staatsregering | Police protection, state government

Werken bij DERU ANDR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DERU ANDR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DERU ANDR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DERU ANDR?. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp Beersel (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van DERU ANDR? in sociale netwerken
Look for responds of DERU ANDR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor DERU ANDR?. Laat een reactie achter voor DERU ANDR?. DERU ANDR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DERU ANDR?. Leave a respond for DERU ANDR?. DERU ANDR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DERU ANDR? op de google maps. Adres en contacten DERU ANDR?
Location of DERU ANDR? on the google maps. Address and contacts of DERU ANDR?

Andere gerelateerde bedrijven als come DERU ANDR? DERU ANDR?: LUTGARDE VAES | SCHOENMAKERIJ DE LEEST | STUDIO THE ROOM | MODEL AIR ZUTENDAAL | NOUVEAU LEONARDO DA VINCI

Other related companies as DERU ANDR?: LUTGARDE VAES | SCHOENMAKERIJ DE LEEST | STUDIO THE ROOM | MODEL AIR ZUTENDAAL | NOUVEAU LEONARDO DA VINCI

DERU ANDR? is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DERU ANDR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf DERU ANDR? bevindt zich op het adres: RUE FONTAINE-SAINT-G?RY 14; 1450; WALCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kunstonderwijs. Producten gemaakt in DERU ANDR? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DERU ANDR? is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DERU ANDR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DERU ANDR?, openstaande posities, locatie van DERU ANDR? op de kaart.

DERU ANDR? is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DERU ANDR?, company assigned to the tax number BE09213378906. The company DERU ANDR? is located at the address: RUE FONTAINE-SAINT-G?RY 14; 1450; WALCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kunstonderwijs. Products created in DERU ANDR? were not found.
The main activity of DERU ANDR? is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DERU ANDR? is not available. You also can look at reviews of DERU ANDR?, open positions, location of DERU ANDR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DERU ANDR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DERU ANDR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DERU ANDR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DERU ANDR?, employees, financial statistics.