VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV

Contactgegevens VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pokmoere 4 9900 Eeklo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-76-22-11 32-93-76-22-11

Fax (fax): 32-93-76-22-00 32-93-76-22-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV
Products information VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV

BTW identificatienummer (tax): BE01358154296
Ondernemingsnummer: 4443939208
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steel, structural

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV
(Get full report from official database of BE for VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV
Addition kinds of activities for VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
35310804. Bucket of scarifier tanden | Bucket or scarifier teeth
38250317. Oscillators, audio- en radiofrequentie (instrumenttypen) | Oscillators, audio and radio frequency (instrument types)
51499909. Apparatuur en benodigdheden van wijnmakers | Wine makers' equipment and supplies
51980102. Kleuren en pigmenten | Colors and pigments
76220305. Video reparatie | Video repair
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV. Laat een reactie achter voor VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV. VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV. Leave a respond for VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV. VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV op de google maps. Adres en contacten VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV
Location of VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV on the google maps. Address and contacts of VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV: ERIK DUTERNE | MAISON DENIS | GUIDO VAN MEEL | Reiger (De) | Eric Antonis

Other related companies as VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV: ERIK DUTERNE | MAISON DENIS | GUIDO VAN MEEL | Reiger (De) | Eric Antonis

VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01358154296. Het bedrijf VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV bevindt zich op het adres: Pokmoere 4 9900 Eeklo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Steel, structural. Producten gemaakt in VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, openstaande posities, locatie van VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV op de kaart.

VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, company assigned to the tax number BE01358154296. The company VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV is located at the address: Pokmoere 4 9900 Eeklo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Steel, structural. Products created in VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV were not found.
The main activity of VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV is not available. You also can look at reviews of VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, open positions, location of VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR BUYCK STEEL CONSTRUCTION NV, employees, financial statistics.