PRESS SHOP

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PRESS SHOP
Private companiesMetal Mining • PRESS SHOP

Contactgegevens PRESS SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRESS SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRESS SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOTENSTRAAT 8; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89361271 (+32-89361271) 89361271 (+32-89361271)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRESS SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRESS SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRESS SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRESS SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRESS SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRESS SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRESS SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRESS SHOP
Products information PRESS SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PRESS SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRESS SHOP
(Get full report from official database of BE for PRESS SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRESS SHOP
Addition kinds of activities for PRESS SHOP

17990800. Decontaminatie diensten | Decontamination services
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
56329904. handtassen | Handbags
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
83519904. Kleuterschool | Nursery school

Werken bij PRESS SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRESS SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRESS SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRESS SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van PRESS SHOP in sociale netwerken
Look for responds of PRESS SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRESS SHOP. Laat een reactie achter voor PRESS SHOP. PRESS SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRESS SHOP. Leave a respond for PRESS SHOP. PRESS SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRESS SHOP op de google maps. Adres en contacten PRESS SHOP
Location of PRESS SHOP on the google maps. Address and contacts of PRESS SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come PRESS SHOP PRESS SHOP: F. WIJNAKKER | Bouzoumita Sammy | ECOLE FOND. COMMUNALE | Soulier d'Or (Le) | DE L'YERNE

Other related companies as PRESS SHOP: F. WIJNAKKER | Bouzoumita Sammy | ECOLE FOND. COMMUNALE | Soulier d'Or (Le) | DE L'YERNE

PRESS SHOP is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRESS SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf PRESS SHOP bevindt zich op het adres: ROOTENSTRAAT 8; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in PRESS SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRESS SHOP is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRESS SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRESS SHOP, openstaande posities, locatie van PRESS SHOP op de kaart.

PRESS SHOP is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRESS SHOP, company assigned to the tax number BE05571411132. The company PRESS SHOP is located at the address: ROOTENSTRAAT 8; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in PRESS SHOP were not found.
The main activity of PRESS SHOP is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRESS SHOP is not available. You also can look at reviews of PRESS SHOP, open positions, location of PRESS SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRESS SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRESS SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRESS SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRESS SHOP, employees, financial statistics.