PRESS SHOP

Contactgegevens PRESS SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRESS SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRESS SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGEMUNT 13; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92242449 (+32-92242449) 92242449 (+32-92242449)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRESS SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRESS SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRESS SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRESS SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRESS SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRESS SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRESS SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRESS SHOP
Products information PRESS SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in PRESS SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRESS SHOP
(Get full report from official database of BE for PRESS SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRESS SHOP
Addition kinds of activities for PRESS SHOP

225399. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
20320200. Etnische levensmiddelen, ingeblikt, jarred, enz. | Ethnic foods, canned, jarred, etc.
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
34629909. Metalen smeden, ferro | Ornamental metal forgings, ferrous
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'

Werken bij PRESS SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRESS SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRESS SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRESS SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

Zoek naar antwoorden van PRESS SHOP in sociale netwerken
Look for responds of PRESS SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRESS SHOP. Laat een reactie achter voor PRESS SHOP. PRESS SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRESS SHOP. Leave a respond for PRESS SHOP. PRESS SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRESS SHOP op de google maps. Adres en contacten PRESS SHOP
Location of PRESS SHOP on the google maps. Address and contacts of PRESS SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come PRESS SHOP PRESS SHOP: ZONNESCHIJN | Hoek (De) | A.F. PRIMEURS | Flamand G | PIZZA FOON

Other related companies as PRESS SHOP: ZONNESCHIJN | Hoek (De) | A.F. PRIMEURS | Flamand G | PIZZA FOON

PRESS SHOP is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRESS SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf PRESS SHOP bevindt zich op het adres: LANGEMUNT 13; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in PRESS SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRESS SHOP is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRESS SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRESS SHOP, openstaande posities, locatie van PRESS SHOP op de kaart.

PRESS SHOP is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRESS SHOP, company assigned to the tax number BE04232727050. The company PRESS SHOP is located at the address: LANGEMUNT 13; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in PRESS SHOP were not found.
The main activity of PRESS SHOP is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PRESS SHOP is not available. You also can look at reviews of PRESS SHOP, open positions, location of PRESS SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRESS SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRESS SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRESS SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRESS SHOP, employees, financial statistics.