NACHRI

Contactgegevens NACHRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NACHRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

NACHRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOSEPH LOOSSENSSTRAAT 15; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24270612 (+32-24270612) 24270612 (+32-24270612)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NACHRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NACHRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NACHRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NACHRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NACHRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NACHRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NACHRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NACHRI
Products information NACHRI

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in NACHRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NACHRI
(Get full report from official database of BE for NACHRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor NACHRI
Addition kinds of activities for NACHRI

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
20439912. Rogge: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rye: prepared as cereal breakfast food
37280114. Stabilisatoren, vliegtuigen | Stabilizers, aircraft
38250303. Huidige meetapparatuur, niet inbegrepen | Current measuring equipment, nec
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
50930106. Afvalkledij | Waste rags
59450100. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
73891103. Radio-uitzendingen | Radio broadcasting music checkers

Werken bij NACHRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NACHRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NACHRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NACHRI. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van NACHRI in sociale netwerken
Look for responds of NACHRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor NACHRI. Laat een reactie achter voor NACHRI. NACHRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NACHRI. Leave a respond for NACHRI. NACHRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NACHRI op de google maps. Adres en contacten NACHRI
Location of NACHRI on the google maps. Address and contacts of NACHRI

Andere gerelateerde bedrijven als come NACHRI NACHRI: MARIJKE | DAELMAN | LUXOR | WIJGMAALBROEK (LEUVEN) | NewsEngine NV

Other related companies as NACHRI: MARIJKE | DAELMAN | LUXOR | WIJGMAALBROEK (LEUVEN) | NewsEngine NV

NACHRI is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NACHRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf NACHRI bevindt zich op het adres: JOSEPH LOOSSENSSTRAAT 15; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in NACHRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NACHRI is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NACHRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NACHRI, openstaande posities, locatie van NACHRI op de kaart.

NACHRI is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is NACHRI, company assigned to the tax number BE03210449218. The company NACHRI is located at the address: JOSEPH LOOSSENSSTRAAT 15; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in NACHRI were not found.
The main activity of NACHRI is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NACHRI is not available. You also can look at reviews of NACHRI, open positions, location of NACHRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NACHRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NACHRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NACHRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NACHRI, employees, financial statistics.