LIBRAIRIE PRESS-O-KAY

Contactgegevens LIBRAIRIE PRESS-O-KAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE PRESS-O-KAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE PRESS-O-KAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE RICHELLE 158B; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23531124 (+32-23531124) 23531124 (+32-23531124)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE PRESS-O-KAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE PRESS-O-KAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE PRESS-O-KAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE PRESS-O-KAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE PRESS-O-KAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE PRESS-O-KAY
Products information LIBRAIRIE PRESS-O-KAY

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LIBRAIRIE PRESS-O-KAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE PRESS-O-KAY
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE PRESS-O-KAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE PRESS-O-KAY
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE PRESS-O-KAY

596303. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
20110202. Hammen en picknicks, van vlees geslacht op het terrein | Hams and picnics, from meat slaughtered on site
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
59490207. Weven goederen en benodigdheden | Weaving goods and supplies
76990501. Compressor reparatie | Compressor repair
83319901. Beroepsopleiding | Job counseling
86319902. Medewerkersvereniging | Employees' association

Werken bij LIBRAIRIE PRESS-O-KAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE PRESS-O-KAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE PRESS-O-KAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE PRESS-O-KAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Kaaioperator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE PRESS-O-KAY in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE PRESS-O-KAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE PRESS-O-KAY. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE PRESS-O-KAY. LIBRAIRIE PRESS-O-KAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE PRESS-O-KAY. Leave a respond for LIBRAIRIE PRESS-O-KAY. LIBRAIRIE PRESS-O-KAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE PRESS-O-KAY op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE PRESS-O-KAY
Location of LIBRAIRIE PRESS-O-KAY on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE PRESS-O-KAY

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE PRESS-O-KAY LIBRAIRIE PRESS-O-KAY: S.L.A.I.E ANS | Bosman Gérard Ets sa-nv | JEAN FRYNS | Dupont M | sowatel sa

Other related companies as LIBRAIRIE PRESS-O-KAY: S.L.A.I.E ANS | Bosman Gérard Ets sa-nv | JEAN FRYNS | Dupont M | sowatel sa

LIBRAIRIE PRESS-O-KAY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf LIBRAIRIE PRESS-O-KAY bevindt zich op het adres: DR?VE RICHELLE 158B; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE PRESS-O-KAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE PRESS-O-KAY is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE PRESS-O-KAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE PRESS-O-KAY op de kaart.

LIBRAIRIE PRESS-O-KAY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, company assigned to the tax number BE07165252685. The company LIBRAIRIE PRESS-O-KAY is located at the address: DR?VE RICHELLE 158B; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE PRESS-O-KAY were not found.
The main activity of LIBRAIRIE PRESS-O-KAY is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE PRESS-O-KAY is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, open positions, location of LIBRAIRIE PRESS-O-KAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE PRESS-O-KAY, employees, financial statistics.