LIBRAIRIE ETIENNE

Contactgegevens LIBRAIRIE ETIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE ETIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE ETIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE DINANT 28; 5530; YVOIR, België

Telefoon (phone): 83699812 (+32-83699812) 83699812 (+32-83699812)

Fax (fax): +32 (4) 749-44-16 +32 (4) 749-44-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE ETIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE ETIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE ETIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE ETIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE ETIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE ETIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE ETIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE ETIENNE
Products information LIBRAIRIE ETIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE03008575439
Ondernemingsnummer: 1472412109
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LIBRAIRIE ETIENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE ETIENNE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE ETIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE ETIENNE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE ETIENNE

8412. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
943104. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
50440202. Brownprinting apparatuur | Brownprinting equipment
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies

Werken bij LIBRAIRIE ETIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE ETIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE ETIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE ETIENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE ETIENNE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE ETIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE ETIENNE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE ETIENNE. LIBRAIRIE ETIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE ETIENNE. Leave a respond for LIBRAIRIE ETIENNE. LIBRAIRIE ETIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE ETIENNE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE ETIENNE
Location of LIBRAIRIE ETIENNE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE ETIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE ETIENNE LIBRAIRIE ETIENNE: A.C. SERVICE | Office De Transactions SPRL | BUREAU D'ETUDES CLUENTIUS | BRICO | Gaumette (La)

Other related companies as LIBRAIRIE ETIENNE: A.C. SERVICE | Office De Transactions SPRL | BUREAU D'ETUDES CLUENTIUS | BRICO | Gaumette (La)

LIBRAIRIE ETIENNE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE ETIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008575439. Het bedrijf LIBRAIRIE ETIENNE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE DINANT 28; 5530; YVOIR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE ETIENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE ETIENNE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE ETIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE ETIENNE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE ETIENNE op de kaart.

LIBRAIRIE ETIENNE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE ETIENNE, company assigned to the tax number BE03008575439. The company LIBRAIRIE ETIENNE is located at the address: CHAUSS?E DE DINANT 28; 5530; YVOIR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE ETIENNE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE ETIENNE is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE ETIENNE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE ETIENNE, open positions, location of LIBRAIRIE ETIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE ETIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE ETIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE ETIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE ETIENNE, employees, financial statistics.