LIBRAIRIE DU DROIT

Contactgegevens LIBRAIRIE DU DROIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU DROIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU DROIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RECHTSPLEIN 9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25227055 (+32-25227055) 25227055 (+32-25227055)

Fax (fax): +32 (84) 688-43-74 +32 (84) 688-43-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU DROIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU DROIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU DROIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU DROIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU DROIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU DROIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU DROIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU DROIT
Products information LIBRAIRIE DU DROIT

BTW identificatienummer (tax): BE08028228759
Ondernemingsnummer: 9801147460
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LIBRAIRIE DU DROIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU DROIT
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU DROIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU DROIT
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU DROIT

1094. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
251102. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
20829904. Dichtbij bier | Near beer
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
56999909. Paraplu's | Umbrellas
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service

Werken bij LIBRAIRIE DU DROIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU DROIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU DROIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU DROIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU DROIT in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU DROIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU DROIT. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU DROIT. LIBRAIRIE DU DROIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU DROIT. Leave a respond for LIBRAIRIE DU DROIT. LIBRAIRIE DU DROIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU DROIT op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU DROIT
Location of LIBRAIRIE DU DROIT on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU DROIT

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU DROIT LIBRAIRIE DU DROIT: MOTOGROUP BVBA | SUEDERICK-SIENAERT | DE POST | LEON VERBEKE | DEGUELLE

Other related companies as LIBRAIRIE DU DROIT: MOTOGROUP BVBA | SUEDERICK-SIENAERT | DE POST | LEON VERBEKE | DEGUELLE

LIBRAIRIE DU DROIT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU DROIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08028228759. Het bedrijf LIBRAIRIE DU DROIT bevindt zich op het adres: RECHTSPLEIN 9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DU DROIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU DROIT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU DROIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU DROIT, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU DROIT op de kaart.

LIBRAIRIE DU DROIT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU DROIT, company assigned to the tax number BE08028228759. The company LIBRAIRIE DU DROIT is located at the address: RECHTSPLEIN 9; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE DU DROIT were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DU DROIT is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU DROIT is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU DROIT, open positions, location of LIBRAIRIE DU DROIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU DROIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU DROIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU DROIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU DROIT, employees, financial statistics.