LIBRAIRIE DE LA PLACE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LIBRAIRIE DE LA PLACE
Private companiesLegal Services • LIBRAIRIE DE LA PLACE

Contactgegevens LIBRAIRIE DE LA PLACE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DE LA PLACE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DE LA PLACE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE COMMUNALE 9A; 6540; LOBBES, België

Telefoon (phone): 71592193 (+32-71592193) 71592193 (+32-71592193)

Fax (fax): +32 (87) 832-15-95 +32 (87) 832-15-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DE LA PLACE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DE LA PLACE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DE LA PLACE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DE LA PLACE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DE LA PLACE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DE LA PLACE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DE LA PLACE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DE LA PLACE
Products information LIBRAIRIE DE LA PLACE

BTW identificatienummer (tax): BE04904266357
Ondernemingsnummer: 9702819824
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LIBRAIRIE DE LA PLACE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DE LA PLACE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DE LA PLACE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DE LA PLACE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DE LA PLACE

01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
24290302. Kiezelmolen | Shingle mill
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
73199902. Media kopen service | Media buying service
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij LIBRAIRIE DE LA PLACE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DE LA PLACE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DE LA PLACE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DE LA PLACE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DE LA PLACE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DE LA PLACE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DE LA PLACE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DE LA PLACE. LIBRAIRIE DE LA PLACE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DE LA PLACE. Leave a respond for LIBRAIRIE DE LA PLACE. LIBRAIRIE DE LA PLACE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DE LA PLACE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DE LA PLACE
Location of LIBRAIRIE DE LA PLACE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DE LA PLACE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DE LA PLACE LIBRAIRIE DE LA PLACE: Stork Inter-Belga NV | HUIS DO-KRI-DO | H.R.S. informatique | C?CILE BERGERET | VINITEX BELGIUM

Other related companies as LIBRAIRIE DE LA PLACE: Stork Inter-Belga NV | HUIS DO-KRI-DO | H.R.S. informatique | C?CILE BERGERET | VINITEX BELGIUM

LIBRAIRIE DE LA PLACE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DE LA PLACE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04904266357. Het bedrijf LIBRAIRIE DE LA PLACE bevindt zich op het adres: PLACE COMMUNALE 9A; 6540; LOBBES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DE LA PLACE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DE LA PLACE is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DE LA PLACE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DE LA PLACE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DE LA PLACE op de kaart.

LIBRAIRIE DE LA PLACE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DE LA PLACE, company assigned to the tax number BE04904266357. The company LIBRAIRIE DE LA PLACE is located at the address: PLACE COMMUNALE 9A; 6540; LOBBES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE DE LA PLACE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DE LA PLACE is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DE LA PLACE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DE LA PLACE, open positions, location of LIBRAIRIE DE LA PLACE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DE LA PLACE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DE LA PLACE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DE LA PLACE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DE LA PLACE, employees, financial statistics.