LIBRAIRIE D'IXELLES

Particuliere bedrijvencommunicatie • LIBRAIRIE D'IXELLES
Private companiesCommunications • LIBRAIRIE D'IXELLES

Contactgegevens LIBRAIRIE D'IXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE D'IXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE D'IXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSENSE STEENWEG 118; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25115785 (+32-25115785) 25115785 (+32-25115785)

Fax (fax): +32 (19) 494-67-10 +32 (19) 494-67-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE D'IXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE D'IXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE D'IXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE D'IXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE D'IXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE D'IXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE D'IXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE D'IXELLES
Products information LIBRAIRIE D'IXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE05083618164
Ondernemingsnummer: 8622039794
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LIBRAIRIE D'IXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE D'IXELLES
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE D'IXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE D'IXELLES
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE D'IXELLES

364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
792205. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services
945100. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
20350201. Komkommers, Pickles en Sinaasappelzout | Cucumbers, pickles and pickle salting
20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
22111114. Tentage | Tentage
45810203. Airconditioning van stoffering | Aircraft upholstery repair
49319901. Warmtekrachtkoppeling van elektrische stroom | Cogeneration of electric power
50630202. Kabelleiding | Cable conduit
92119901. Federale rechtbanken | Federal courts

Werken bij LIBRAIRIE D'IXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE D'IXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE D'IXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE D'IXELLES. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

 • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

 • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

 • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

 • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

 • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

 • Integration Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE D'IXELLES in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE D'IXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE D'IXELLES. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE D'IXELLES. LIBRAIRIE D'IXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE D'IXELLES. Leave a respond for LIBRAIRIE D'IXELLES. LIBRAIRIE D'IXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE D'IXELLES op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE D'IXELLES
Location of LIBRAIRIE D'IXELLES on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE D'IXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE D'IXELLES LIBRAIRIE D'IXELLES: FLRATIOPHARM BELGIUM SA | FLCOOLS BVBA | HUYBRECHTS REIZEN | Van Herck | Bell (The)

Other related companies as LIBRAIRIE D'IXELLES: FLRATIOPHARM BELGIUM SA | FLCOOLS BVBA | HUYBRECHTS REIZEN | Van Herck | Bell (The)

LIBRAIRIE D'IXELLES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE D'IXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05083618164. Het bedrijf LIBRAIRIE D'IXELLES bevindt zich op het adres: ELSENSE STEENWEG 118; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE D'IXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE D'IXELLES is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE D'IXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE D'IXELLES, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE D'IXELLES op de kaart.

LIBRAIRIE D'IXELLES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE D'IXELLES, company assigned to the tax number BE05083618164. The company LIBRAIRIE D'IXELLES is located at the address: ELSENSE STEENWEG 118; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE D'IXELLES were not found.
The main activity of LIBRAIRIE D'IXELLES is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE D'IXELLES is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE D'IXELLES, open positions, location of LIBRAIRIE D'IXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE D'IXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE D'IXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE D'IXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE D'IXELLES, employees, financial statistics.