LIBRAIRIE CHARLEMAGNE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • LIBRAIRIE CHARLEMAGNE
Private companiesEating and Drinking Places • LIBRAIRIE CHARLEMAGNE

Contactgegevens LIBRAIRIE CHARLEMAGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CHARLEMAGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CHARLEMAGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL DE GROTELAAN 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22308889 (+32-22308889) 22308889 (+32-22308889)

Fax (fax): +32 (10) 269-85-61 +32 (10) 269-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CHARLEMAGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CHARLEMAGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CHARLEMAGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CHARLEMAGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CHARLEMAGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CHARLEMAGNE
Products information LIBRAIRIE CHARLEMAGNE

BTW identificatienummer (tax): BE06640380859
Ondernemingsnummer: 4698822021
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LIBRAIRIE CHARLEMAGNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CHARLEMAGNE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CHARLEMAGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CHARLEMAGNE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CHARLEMAGNE

679900. Beleggers, nv | Investors, nec
27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
27599911. Laser printen | Laser printing
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
50740102. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair

Werken bij LIBRAIRIE CHARLEMAGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CHARLEMAGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CHARLEMAGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CHARLEMAGNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Product Assistent (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Itzu jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

 • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

 • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

 • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

 • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

 • Group Treasurer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Vaste Job

  Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

 • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

 • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CHARLEMAGNE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CHARLEMAGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CHARLEMAGNE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CHARLEMAGNE. LIBRAIRIE CHARLEMAGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CHARLEMAGNE. Leave a respond for LIBRAIRIE CHARLEMAGNE. LIBRAIRIE CHARLEMAGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CHARLEMAGNE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CHARLEMAGNE
Location of LIBRAIRIE CHARLEMAGNE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CHARLEMAGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CHARLEMAGNE LIBRAIRIE CHARLEMAGNE: Devisch E | Samo Fils | TEA-ROOM DE MULDER | TAAL-AD-VISIE | CONFORT INTER SERVICES

Other related companies as LIBRAIRIE CHARLEMAGNE: Devisch E | Samo Fils | TEA-ROOM DE MULDER | TAAL-AD-VISIE | CONFORT INTER SERVICES

LIBRAIRIE CHARLEMAGNE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06640380859. Het bedrijf LIBRAIRIE CHARLEMAGNE bevindt zich op het adres: KAREL DE GROTELAAN 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE CHARLEMAGNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CHARLEMAGNE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CHARLEMAGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CHARLEMAGNE op de kaart.

LIBRAIRIE CHARLEMAGNE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, company assigned to the tax number BE06640380859. The company LIBRAIRIE CHARLEMAGNE is located at the address: KAREL DE GROTELAAN 1; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE CHARLEMAGNE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE CHARLEMAGNE is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CHARLEMAGNE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, open positions, location of LIBRAIRIE CHARLEMAGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CHARLEMAGNE, employees, financial statistics.