Samo Fils

Contactgegevens Samo Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Samo Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Samo Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Liège 5; 4160; Anthisnes, België

Telefoon (phone): 04 342 01 01 (+32-04 342 01 01) 04 342 01 01 (+32-04 342 01 01)

Fax (fax): 04 342 93 71 (+32-04 342 93 71) 04 342 93 71 (+32-04 342 93 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Samo Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Samo Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Samo Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Samo Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Samo Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Samo Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Samo Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Samo Fils
Products information Samo Fils

BTW identificatienummer (tax): BE04343963623
Ondernemingsnummer: 4299743652
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 435,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Samo Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Samo Fils
(Get full report from official database of BE for Samo Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Samo Fils
Addition kinds of activities for Samo Fils

358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
599918. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
32590100. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
35310102. Log splitters | Log splitters

Werken bij Samo Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Samo Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Samo Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Samo Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • Groenarbeider m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

 • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

 • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

 • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

 • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

 • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

 • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

Zoek naar antwoorden van Samo Fils in sociale netwerken
Look for responds of Samo Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Samo Fils. Laat een reactie achter voor Samo Fils. Samo Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Samo Fils. Leave a respond for Samo Fils. Samo Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Samo Fils op de google maps. Adres en contacten Samo Fils
Location of Samo Fils on the google maps. Address and contacts of Samo Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Samo Fils Samo Fils: VINI-FRANCE | Verbofisc bvba BVBA | COBEX SPRL | B. DOLBY | SERVE-IT

Other related companies as Samo Fils: VINI-FRANCE | Verbofisc bvba BVBA | COBEX SPRL | B. DOLBY | SERVE-IT

Samo Fils is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Samo Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04343963623. Het bedrijf Samo Fils bevindt zich op het adres: Chaussée de Liège 5; 4160; Anthisnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 435,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Samo Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Samo Fils is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Samo Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Samo Fils, openstaande posities, locatie van Samo Fils op de kaart.

Samo Fils is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Samo Fils, company assigned to the tax number BE04343963623. The company Samo Fils is located at the address: Chaussée de Liège 5; 4160; Anthisnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 435,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in Samo Fils were not found.
The main activity of Samo Fils is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Samo Fils is not available. You also can look at reviews of Samo Fils, open positions, location of Samo Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Samo Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Samo Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Samo Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Samo Fils, employees, financial statistics.