LIBRAIRIE BERTRANSART

Particuliere bedrijvencommunicatie • LIBRAIRIE BERTRANSART
Private companiesCommunications • LIBRAIRIE BERTRANSART

Contactgegevens LIBRAIRIE BERTRANSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BERTRANSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BERTRANSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PHILIPPEVILLE 43; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES, België

Telefoon (phone): 71218695 (+32-71218695) 71218695 (+32-71218695)

Fax (fax): +32 (53) 325-71-86 +32 (53) 325-71-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BERTRANSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BERTRANSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BERTRANSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BERTRANSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BERTRANSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BERTRANSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BERTRANSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BERTRANSART
Products information LIBRAIRIE BERTRANSART

BTW identificatienummer (tax): BE06333312988
Ondernemingsnummer: 4481842041
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LIBRAIRIE BERTRANSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BERTRANSART
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BERTRANSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BERTRANSART
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BERTRANSART

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
632400. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
20450201. Biscuitdeeg, bereid: van gekochte bloem | Biscuit dough, prepared: from purchased flour
20910308. Vis- en zeevruchtencakes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish and seafood cakes: packaged in cans, jars, etc.
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
34699904. Elektronische behuizingen, gestempeld of geperst metaal | Electronic enclosures, stamped or pressed metal
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
73490104. Wachttijd, contract basis | Janitorial service, contract basis

Werken bij LIBRAIRIE BERTRANSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BERTRANSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BERTRANSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BERTRANSART. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

 • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

 • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

 • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GAMMA

  Type: Vaste Job

  Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

 • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

 • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

  Type: Vaste Job

  Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

 • Projectleider bouw (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

 • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

 • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

 • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Silverfin

  Type: Werfreserve

  You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BERTRANSART in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BERTRANSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BERTRANSART. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BERTRANSART. LIBRAIRIE BERTRANSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BERTRANSART. Leave a respond for LIBRAIRIE BERTRANSART. LIBRAIRIE BERTRANSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BERTRANSART op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BERTRANSART
Location of LIBRAIRIE BERTRANSART on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BERTRANSART

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BERTRANSART LIBRAIRIE BERTRANSART: FLDRUKKERIJ VD NV | ZEITSCHRIFTEN MAUEL | GONDA MONDELAERS | DELHIM | AIR TRADE CENTRE BELGIUM

Other related companies as LIBRAIRIE BERTRANSART: FLDRUKKERIJ VD NV | ZEITSCHRIFTEN MAUEL | GONDA MONDELAERS | DELHIM | AIR TRADE CENTRE BELGIUM

LIBRAIRIE BERTRANSART is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BERTRANSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06333312988. Het bedrijf LIBRAIRIE BERTRANSART bevindt zich op het adres: RUE DE PHILIPPEVILLE 43; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BERTRANSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BERTRANSART is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BERTRANSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BERTRANSART, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BERTRANSART op de kaart.

LIBRAIRIE BERTRANSART is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BERTRANSART, company assigned to the tax number BE06333312988. The company LIBRAIRIE BERTRANSART is located at the address: RUE DE PHILIPPEVILLE 43; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE BERTRANSART were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BERTRANSART is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BERTRANSART is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BERTRANSART, open positions, location of LIBRAIRIE BERTRANSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BERTRANSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BERTRANSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BERTRANSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BERTRANSART, employees, financial statistics.