LIBRAIRIE BERTRAND

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • LIBRAIRIE BERTRAND
Private companiesSocial Services • LIBRAIRIE BERTRAND

Contactgegevens LIBRAIRIE BERTRAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BERTRAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BERTRAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ATELIERS 41; 6792; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63678212 (+32-63678212) 63678212 (+32-63678212)

Fax (fax): +32 (83) 290-60-47 +32 (83) 290-60-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BERTRAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BERTRAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BERTRAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BERTRAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BERTRAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BERTRAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BERTRAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BERTRAND
Products information LIBRAIRIE BERTRAND

BTW identificatienummer (tax): BE07933746337
Ondernemingsnummer: 4195922851
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LIBRAIRIE BERTRAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BERTRAND
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BERTRAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BERTRAND
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BERTRAND

3568. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
39519903. Vulpenen en vulpentafelsets | Fountain pens and fountain pen desk sets
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads

Werken bij LIBRAIRIE BERTRAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BERTRAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BERTRAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BERTRAND. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • Schoonmaak (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

 • Jobstudent (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: TELE-IN COMPANY

  Type: Vaste Job

  We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Totaalpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

 • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Villa Vita

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BERTRAND in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BERTRAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BERTRAND. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BERTRAND. LIBRAIRIE BERTRAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BERTRAND. Leave a respond for LIBRAIRIE BERTRAND. LIBRAIRIE BERTRAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BERTRAND op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BERTRAND
Location of LIBRAIRIE BERTRAND on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BERTRAND

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BERTRAND LIBRAIRIE BERTRAND: LE VIEUX CHتNةE | S. ROSS | Stef Optical | R. VERLINDE | POLIGOODS INTERNATIONAL

Other related companies as LIBRAIRIE BERTRAND: LE VIEUX CHتNةE | S. ROSS | Stef Optical | R. VERLINDE | POLIGOODS INTERNATIONAL

LIBRAIRIE BERTRAND is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BERTRAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07933746337. Het bedrijf LIBRAIRIE BERTRAND bevindt zich op het adres: RUE DES ATELIERS 41; 6792; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BERTRAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BERTRAND is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BERTRAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BERTRAND, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BERTRAND op de kaart.

LIBRAIRIE BERTRAND is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BERTRAND, company assigned to the tax number BE07933746337. The company LIBRAIRIE BERTRAND is located at the address: RUE DES ATELIERS 41; 6792; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE BERTRAND were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BERTRAND is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BERTRAND is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BERTRAND, open positions, location of LIBRAIRIE BERTRAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BERTRAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BERTRAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BERTRAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BERTRAND, employees, financial statistics.