LIBRAIRIE BERGAMO

Contactgegevens LIBRAIRIE BERGAMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BERGAMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BERGAMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LOUIS CATY 141; 7331; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65644066 (+32-65644066) 65644066 (+32-65644066)

Fax (fax): +32 (87) 554-80-66 +32 (87) 554-80-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BERGAMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BERGAMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BERGAMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BERGAMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BERGAMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BERGAMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BERGAMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BERGAMO
Products information LIBRAIRIE BERGAMO

BTW identificatienummer (tax): BE04576049804
Ondernemingsnummer: 4045135498
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LIBRAIRIE BERGAMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BERGAMO
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BERGAMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BERGAMO
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BERGAMO

229999. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
34430902. Pijp, grote diameter: metalen plaat | Pipe, large diameter: metal plate
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt
87420300. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services

Werken bij LIBRAIRIE BERGAMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BERGAMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BERGAMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BERGAMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

 • Technisch magazijnier (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

 • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

 • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

 • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

  Regio: ERONDEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

 • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

 • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

 • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

  Type: Flexijob

  Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BERGAMO in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BERGAMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BERGAMO. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BERGAMO. LIBRAIRIE BERGAMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BERGAMO. Leave a respond for LIBRAIRIE BERGAMO. LIBRAIRIE BERGAMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BERGAMO op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BERGAMO
Location of LIBRAIRIE BERGAMO on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BERGAMO

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BERGAMO LIBRAIRIE BERGAMO: ANHYP | ZONNESTUDIO COURONNE | LE MARMITON | ALAIN DESAEDELEER | Moonen A

Other related companies as LIBRAIRIE BERGAMO: ANHYP | ZONNESTUDIO COURONNE | LE MARMITON | ALAIN DESAEDELEER | Moonen A

LIBRAIRIE BERGAMO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BERGAMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04576049804. Het bedrijf LIBRAIRIE BERGAMO bevindt zich op het adres: RUE LOUIS CATY 141; 7331; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BERGAMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BERGAMO is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BERGAMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BERGAMO, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BERGAMO op de kaart.

LIBRAIRIE BERGAMO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BERGAMO, company assigned to the tax number BE04576049804. The company LIBRAIRIE BERGAMO is located at the address: RUE LOUIS CATY 141; 7331; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE BERGAMO were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BERGAMO is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BERGAMO is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BERGAMO, open positions, location of LIBRAIRIE BERGAMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BERGAMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BERGAMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BERGAMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BERGAMO, employees, financial statistics.