LIBRAIRIE BEAU RIVAGE

Contactgegevens LIBRAIRIE BEAU RIVAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BEAU RIVAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BEAU RIVAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE RAYMOND BRASSINNE 4; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23851561 (+32-23851561) 23851561 (+32-23851561)

Fax (fax): +32 (86) 298-95-28 +32 (86) 298-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BEAU RIVAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BEAU RIVAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BEAU RIVAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BEAU RIVAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BEAU RIVAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BEAU RIVAGE
Products information LIBRAIRIE BEAU RIVAGE

BTW identificatienummer (tax): BE05264617919
Ondernemingsnummer: 7848327636
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LIBRAIRIE BEAU RIVAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BEAU RIVAGE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BEAU RIVAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BEAU RIVAGE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BEAU RIVAGE

495302. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
34929903. Slang- en buisleidingen en assemblage, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube fittings and assemblies, hydraulic/pneumatic
51310110. Lace stoffen | Lace fabrics

Werken bij LIBRAIRIE BEAU RIVAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BEAU RIVAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BEAU RIVAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BEAU RIVAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

 • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

 • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Proximus

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

 • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

 • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

  Type: Studentenjob

  Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

 • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

  Type: Vaste Job

  Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BEAU RIVAGE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BEAU RIVAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BEAU RIVAGE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BEAU RIVAGE. LIBRAIRIE BEAU RIVAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BEAU RIVAGE. Leave a respond for LIBRAIRIE BEAU RIVAGE. LIBRAIRIE BEAU RIVAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BEAU RIVAGE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BEAU RIVAGE
Location of LIBRAIRIE BEAU RIVAGE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BEAU RIVAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BEAU RIVAGE LIBRAIRIE BEAU RIVAGE: SPAARKREDIET | Wilkin P | LUCIEN HEYSE | The Steamfactory BVBA | FOYER MONTSERRAT

Other related companies as LIBRAIRIE BEAU RIVAGE: SPAARKREDIET | Wilkin P | LUCIEN HEYSE | The Steamfactory BVBA | FOYER MONTSERRAT

LIBRAIRIE BEAU RIVAGE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264617919. Het bedrijf LIBRAIRIE BEAU RIVAGE bevindt zich op het adres: AVENUE RAYMOND BRASSINNE 4; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BEAU RIVAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BEAU RIVAGE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BEAU RIVAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BEAU RIVAGE op de kaart.

LIBRAIRIE BEAU RIVAGE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, company assigned to the tax number BE05264617919. The company LIBRAIRIE BEAU RIVAGE is located at the address: AVENUE RAYMOND BRASSINNE 4; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE BEAU RIVAGE were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BEAU RIVAGE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BEAU RIVAGE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, open positions, location of LIBRAIRIE BEAU RIVAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BEAU RIVAGE, employees, financial statistics.