LIBRAIRIE BADRI

Contactgegevens LIBRAIRIE BADRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE BADRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE BADRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EMILE BOCKSTAELLAAN 220; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24270031 (+32-24270031) 24270031 (+32-24270031)

Fax (fax): +32 (64) 221-97-97 +32 (64) 221-97-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE BADRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE BADRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE BADRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE BADRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE BADRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE BADRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE BADRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE BADRI
Products information LIBRAIRIE BADRI

BTW identificatienummer (tax): BE04101989746
Ondernemingsnummer: 2711944580
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LIBRAIRIE BADRI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE BADRI
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE BADRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE BADRI
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE BADRI

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
363405. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
17999912. Omheining constructie | Fence construction
26210404. Matrix papier | Matrix paper
26790101. Ruiten, vezel (geperste pulp): uit aangekocht materiaal | Conduits, fiber (pressed pulp): from purchased material
29110306. Nog olie | Still oil
36299902. Huidige collector wielen, voor trolley rigging | Current collector wheels, for trolley rigging
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)
80939902. Geestelijke gezondheidskliniek, polikliniek | Mental health clinic, outpatient

Werken bij LIBRAIRIE BADRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE BADRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE BADRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE BADRI. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

 • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

 • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ Maria Middelares

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

 • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

 • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: DUBRUL

  Type: Studentenjob

  Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

 • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

 • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: SURCONNEX

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

 • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE BADRI in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE BADRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE BADRI. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE BADRI. LIBRAIRIE BADRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE BADRI. Leave a respond for LIBRAIRIE BADRI. LIBRAIRIE BADRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE BADRI op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE BADRI
Location of LIBRAIRIE BADRI on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE BADRI

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE BADRI LIBRAIRIE BADRI: FLRAUMGESTALTUNG ZINNEN KG SCS | GARAGE DELSARD V. | Schadeck Alain | AMANDUS GIJSEMANS | Simoens G

Other related companies as LIBRAIRIE BADRI: FLRAUMGESTALTUNG ZINNEN KG SCS | GARAGE DELSARD V. | Schadeck Alain | AMANDUS GIJSEMANS | Simoens G

LIBRAIRIE BADRI is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE BADRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04101989746. Het bedrijf LIBRAIRIE BADRI bevindt zich op het adres: EMILE BOCKSTAELLAAN 220; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE BADRI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE BADRI is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE BADRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE BADRI, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE BADRI op de kaart.

LIBRAIRIE BADRI is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE BADRI, company assigned to the tax number BE04101989746. The company LIBRAIRIE BADRI is located at the address: EMILE BOCKSTAELLAAN 220; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE BADRI were not found.
The main activity of LIBRAIRIE BADRI is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE BADRI is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE BADRI, open positions, location of LIBRAIRIE BADRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE BADRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE BADRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE BADRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE BADRI, employees, financial statistics.