LIBRAIRIE ARGOS PRESS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • LIBRAIRIE ARGOS PRESS
Private companiesApparel and Accessory Stores • LIBRAIRIE ARGOS PRESS

Contactgegevens LIBRAIRIE ARGOS PRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE ARGOS PRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE ARGOS PRESS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'ALSEMBERG 963; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23546204 (+32-23546204) 23546204 (+32-23546204)

Fax (fax): +32 (57) 607-10-81 +32 (57) 607-10-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE ARGOS PRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE ARGOS PRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE ARGOS PRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE ARGOS PRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE ARGOS PRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE ARGOS PRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE ARGOS PRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE ARGOS PRESS
Products information LIBRAIRIE ARGOS PRESS

BTW identificatienummer (tax): BE05679626464
Ondernemingsnummer: 5678253173
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LIBRAIRIE ARGOS PRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE ARGOS PRESS
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE ARGOS PRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE ARGOS PRESS
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE ARGOS PRESS

122200. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
27910000. zetwerk | Typesetting
54110000. Kruidenierszaken | Grocery stores

Werken bij LIBRAIRIE ARGOS PRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE ARGOS PRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE ARGOS PRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE ARGOS PRESS. Looking for open vacancies in other companies

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

 • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

 • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

 • Kraantechnieker (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

 • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

  Type: Flexijob

  Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

 • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Bakkerij Andries

  Type: Flexijob

  Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE ARGOS PRESS in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE ARGOS PRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE ARGOS PRESS. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE ARGOS PRESS. LIBRAIRIE ARGOS PRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE ARGOS PRESS. Leave a respond for LIBRAIRIE ARGOS PRESS. LIBRAIRIE ARGOS PRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE ARGOS PRESS op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE ARGOS PRESS
Location of LIBRAIRIE ARGOS PRESS on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE ARGOS PRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE ARGOS PRESS LIBRAIRIE ARGOS PRESS: FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV | ALAIN HOLDERBEKE | Working Group CV | ALG. DAKW. STAR SERVICE | ZUID-AFRIKA REISCENTER

Other related companies as LIBRAIRIE ARGOS PRESS: FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV | ALAIN HOLDERBEKE | Working Group CV | ALG. DAKW. STAR SERVICE | ZUID-AFRIKA REISCENTER

LIBRAIRIE ARGOS PRESS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE ARGOS PRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679626464. Het bedrijf LIBRAIRIE ARGOS PRESS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'ALSEMBERG 963; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE ARGOS PRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE ARGOS PRESS is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE ARGOS PRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE ARGOS PRESS, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE ARGOS PRESS op de kaart.

LIBRAIRIE ARGOS PRESS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE ARGOS PRESS, company assigned to the tax number BE05679626464. The company LIBRAIRIE ARGOS PRESS is located at the address: CHAUSS?E D'ALSEMBERG 963; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE ARGOS PRESS were not found.
The main activity of LIBRAIRIE ARGOS PRESS is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE ARGOS PRESS is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE ARGOS PRESS, open positions, location of LIBRAIRIE ARGOS PRESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE ARGOS PRESS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE ARGOS PRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE ARGOS PRESS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE ARGOS PRESS, employees, financial statistics.