FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV
Private companiesApparel and Accessory Stores • FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV

Contactgegevens FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paniswijerstraat 5 3600 Genk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-36-78-74 32-89-36-78-74

Fax (fax): 32-89-36-78-81 32-89-36-78-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV
Products information FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE06793090820
Ondernemingsnummer: 9153778076
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV

249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
449200. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
17210101. Exterieur woningbouwbedrijf | Exterior residential painting contractor
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'
50469909. Taxi meters | Taxi meters

Werken bij FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Orderbegeleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV. FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV. Leave a respond for FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV. FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV
Location of FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV: DAMES VOETBAL KLUB HAACHT | MARK VANALLEMEERSCH | ARTE/GROSSE BVBA | Sand D | Denis Ch

Other related companies as FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV: DAMES VOETBAL KLUB HAACHT | MARK VANALLEMEERSCH | ARTE/GROSSE BVBA | Sand D | Denis Ch

FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06793090820. Het bedrijf FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Paniswijerstraat 5 3600 Genk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV op de kaart.

FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE06793090820. The company FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV is located at the address: Paniswijerstraat 5 3600 Genk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, open positions, location of FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSMILE PLASTICS BELGIUM NV, employees, financial statistics.