LIBRAIRIE 217 D.S

Contactgegevens LIBRAIRIE 217 D.S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE 217 D.S: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE 217 D.S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E BRUNEHAUT 105; 7972; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69561750 (+32-69561750) 69561750 (+32-69561750)

Fax (fax): +32 (57) 434-95-28 +32 (57) 434-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE 217 D.S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE 217 D.S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE 217 D.S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE 217 D.S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE 217 D.S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE 217 D.S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE 217 D.S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE 217 D.S
Products information LIBRAIRIE 217 D.S

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LIBRAIRIE 217 D.S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE 217 D.S
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE 217 D.S)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE 217 D.S
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE 217 D.S

209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services

Werken bij LIBRAIRIE 217 D.S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE 217 D.S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE 217 D.S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE 217 D.S. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

 • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

 • Ploegbaas (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

 • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

 • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student verkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

 • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: S BILT

  Type: Studentenjob

  S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TECH TRONICX

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

 • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE 217 D.S in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE 217 D.S in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE 217 D.S. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE 217 D.S. LIBRAIRIE 217 D.S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE 217 D.S. Leave a respond for LIBRAIRIE 217 D.S. LIBRAIRIE 217 D.S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE 217 D.S op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE 217 D.S
Location of LIBRAIRIE 217 D.S on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE 217 D.S

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE 217 D.S LIBRAIRIE 217 D.S: FLKIPLAMA SA | Immabel | KAPSALON ANN | L. TERWINGEN | CHENIL BARZOIS WOLFSKA?A

Other related companies as LIBRAIRIE 217 D.S: FLKIPLAMA SA | Immabel | KAPSALON ANN | L. TERWINGEN | CHENIL BARZOIS WOLFSKA?A

LIBRAIRIE 217 D.S is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE 217 D.S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf LIBRAIRIE 217 D.S bevindt zich op het adres: CHAUSS?E BRUNEHAUT 105; 7972; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE 217 D.S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE 217 D.S is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE 217 D.S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE 217 D.S, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE 217 D.S op de kaart.

LIBRAIRIE 217 D.S is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE 217 D.S, company assigned to the tax number BE09397949218. The company LIBRAIRIE 217 D.S is located at the address: CHAUSS?E BRUNEHAUT 105; 7972; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE 217 D.S were not found.
The main activity of LIBRAIRIE 217 D.S is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE 217 D.S is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE 217 D.S, open positions, location of LIBRAIRIE 217 D.S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE 217 D.S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE 217 D.S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE 217 D.S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE 217 D.S, employees, financial statistics.