LE SAINT-OMER

Contactgegevens LE SAINT-OMER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE SAINT-OMER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE SAINT-OMER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PL DE KAIN 12; 7540; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69224253 (+32-69224253) 69224253 (+32-69224253)

Fax (fax): +32 (67) 654-95-12 +32 (67) 654-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE SAINT-OMER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE SAINT-OMER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE SAINT-OMER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE SAINT-OMER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE SAINT-OMER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE SAINT-OMER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE SAINT-OMER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE SAINT-OMER
Products information LE SAINT-OMER

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LE SAINT-OMER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE SAINT-OMER
(Get full report from official database of BE for LE SAINT-OMER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE SAINT-OMER
Addition kinds of activities for LE SAINT-OMER

20330403. Champignons: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mushrooms: packaged in cans, jars, etc.
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
22530103. T-shirts en tops, breien | T-shirts and tops, knit
50740000. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij LE SAINT-OMER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE SAINT-OMER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE SAINT-OMER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE SAINT-OMER. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACTIEF NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

 • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

 • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

 • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

 • Productiemedewerker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

  Type: Studentenjob

  Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

 • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Studierelevante student informatica (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

 • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RETIE TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

 • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

 • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: B&L

  Type: Zelfstandige activiteit

  In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van LE SAINT-OMER in sociale netwerken
Look for responds of LE SAINT-OMER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE SAINT-OMER. Laat een reactie achter voor LE SAINT-OMER. LE SAINT-OMER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE SAINT-OMER. Leave a respond for LE SAINT-OMER. LE SAINT-OMER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE SAINT-OMER op de google maps. Adres en contacten LE SAINT-OMER
Location of LE SAINT-OMER on the google maps. Address and contacts of LE SAINT-OMER

Andere gerelateerde bedrijven als come LE SAINT-OMER LE SAINT-OMER: BUREAU LIEVENS & CO. | S.G.S. SANITEC | DEN BOS | Mitiska | Userfull NV

Other related companies as LE SAINT-OMER: BUREAU LIEVENS & CO. | S.G.S. SANITEC | DEN BOS | Mitiska | Userfull NV

LE SAINT-OMER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE SAINT-OMER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf LE SAINT-OMER bevindt zich op het adres: PL DE KAIN 12; 7540; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LE SAINT-OMER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE SAINT-OMER is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE SAINT-OMER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE SAINT-OMER, openstaande posities, locatie van LE SAINT-OMER op de kaart.

LE SAINT-OMER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE SAINT-OMER, company assigned to the tax number BE05974060058. The company LE SAINT-OMER is located at the address: PL DE KAIN 12; 7540; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LE SAINT-OMER were not found.
The main activity of LE SAINT-OMER is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE SAINT-OMER is not available. You also can look at reviews of LE SAINT-OMER, open positions, location of LE SAINT-OMER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE SAINT-OMER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE SAINT-OMER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE SAINT-OMER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE SAINT-OMER, employees, financial statistics.