BUREAU LIEVENS & CO.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BUREAU LIEVENS & CO.
Private companiesRailroad Transportation • BUREAU LIEVENS & CO.

Contactgegevens BUREAU LIEVENS & CO.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU LIEVENS & CO.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU LIEVENS & CO.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WITTE-MOLENSTRAAT 47; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50392444 (+32-50392444) 50392444 (+32-50392444)

Fax (fax): +32 (82) 269-42-49 +32 (82) 269-42-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU LIEVENS & CO.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU LIEVENS & CO."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU LIEVENS & CO."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU LIEVENS & CO., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU LIEVENS & CO.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU LIEVENS & CO., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU LIEVENS & CO.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU LIEVENS & CO.
Products information BUREAU LIEVENS & CO.

BTW identificatienummer (tax): BE08455596923
Ondernemingsnummer: 5434082031
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BUREAU LIEVENS & CO. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU LIEVENS & CO.
(Get full report from official database of BE for BUREAU LIEVENS & CO.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU LIEVENS & CO.
Addition kinds of activities for BUREAU LIEVENS & CO.

147400. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
28690106. Graan alcohol, industrieel | Grain alcohol, industrial
32690102. aardewerk | Crockery
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets
70320102. Dude Ranch | Dude ranch
72159902. Wasserette routes, munten geëxploiteerd | Laundry machine routes, coin-operated
79991125. Massage instructie | Massage instruction

Werken bij BUREAU LIEVENS & CO.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU LIEVENS & CO.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU LIEVENS & CO.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU LIEVENS & CO.. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van BUREAU LIEVENS & CO. in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU LIEVENS & CO. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU LIEVENS & CO.. Laat een reactie achter voor BUREAU LIEVENS & CO.. BUREAU LIEVENS & CO. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU LIEVENS & CO.. Leave a respond for BUREAU LIEVENS & CO.. BUREAU LIEVENS & CO. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU LIEVENS & CO. op de google maps. Adres en contacten BUREAU LIEVENS & CO.
Location of BUREAU LIEVENS & CO. on the google maps. Address and contacts of BUREAU LIEVENS & CO.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU LIEVENS & CO. BUREAU LIEVENS & CO.: Beauté | Sidec SPRL | A.A.A.A. Lemmens S | CENTRE D'OPTOM?TRIE | Ooms NV

Other related companies as BUREAU LIEVENS & CO.: Beauté | Sidec SPRL | A.A.A.A. Lemmens S | CENTRE D'OPTOM?TRIE | Ooms NV

BUREAU LIEVENS & CO. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU LIEVENS & CO., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455596923. Het bedrijf BUREAU LIEVENS & CO. bevindt zich op het adres: WITTE-MOLENSTRAAT 47; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in BUREAU LIEVENS & CO. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU LIEVENS & CO. is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU LIEVENS & CO. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU LIEVENS & CO., openstaande posities, locatie van BUREAU LIEVENS & CO. op de kaart.

BUREAU LIEVENS & CO. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU LIEVENS & CO., company assigned to the tax number BE08455596923. The company BUREAU LIEVENS & CO. is located at the address: WITTE-MOLENSTRAAT 47; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening. Products created in BUREAU LIEVENS & CO. were not found.
The main activity of BUREAU LIEVENS & CO. is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU LIEVENS & CO. is not available. You also can look at reviews of BUREAU LIEVENS & CO., open positions, location of BUREAU LIEVENS & CO. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU LIEVENS & CO., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU LIEVENS & CO., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU LIEVENS & CO., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU LIEVENS & CO., employees, financial statistics.