KRANTENBOETIEK NICOLE

Contactgegevens KRANTENBOETIEK NICOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRANTENBOETIEK NICOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRANTENBOETIEK NICOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSESTEENWEG 653; 1502; HALLE, België

Telefoon (phone): 23563022 (+32-23563022) 23563022 (+32-23563022)

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRANTENBOETIEK NICOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRANTENBOETIEK NICOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRANTENBOETIEK NICOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRANTENBOETIEK NICOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRANTENBOETIEK NICOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRANTENBOETIEK NICOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRANTENBOETIEK NICOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRANTENBOETIEK NICOLE
Products information KRANTENBOETIEK NICOLE

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in KRANTENBOETIEK NICOLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRANTENBOETIEK NICOLE
(Get full report from official database of BE for KRANTENBOETIEK NICOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRANTENBOETIEK NICOLE
Addition kinds of activities for KRANTENBOETIEK NICOLE

07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
35190201. Controles, afstandsbediening, voor boten | Controls, remote, for boats
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies
51820200. Sterke drank | Liquor

Werken bij KRANTENBOETIEK NICOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRANTENBOETIEK NICOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRANTENBOETIEK NICOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRANTENBOETIEK NICOLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

  Regio: VILVOORDE CARGOVIL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

 • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Studentenjob

  Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

 • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: O.V.D. INVEST

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

 • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

 • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

 • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

 • Computer Recruitment Services - Head of Facilities & Central Services (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nk378 Head of Facilities & Central Services: Banking, Brussels Role Deliver on critical managerial accountabilities across the entire organization: Delegating, defining, controlling and monitoring the output of team members and respective country managers (Be, FR, UK, PL, NL, RoW) Setting-up, maintaining and developing a team with the right competencies to deliver a quality service Management support: Ad-hoc studies": you will be requested to drive or perform ad-hoc studies like benchmarking, cost evolution, support to business case preparation, feasibility analysis, workflows reviews; .... Managing list of Deliverables: you will liaise with country heads to identify projects and tasks to be performed and reflect progress statuses of these deliverables. You will further ensure that you follow-up the activities of each location and highlight potential risks (deadlines approaching, vis-à-vis governance bodies) Facilities marketing, visibility events and management information: you will be reporting on issues and progress on projects and tasks. You will further create reports and/or presentations based upon ad-hoc requirements by Senior management. You will also ensure that relevant information and statistics are made available: Procedures: you will ensure that all required procedures and policies (contingency, security...) are properly: written using standard templates, approved, filed and kept up to date; Ensure Office Facilities is well managed in order to enable the business to operate and grow in good conditions with controlled costs & budget: Setting group real estate and space management strategy with a 5 year horizon. Sourcing office space. Monitoring the demand tightly and adapt the office space to the demand with strategic and tactical plans. Define office space utilization strategy and review desk concepts Property design and construction Maintain workplace and assets Dispose of workspace and assets Support major change initiatives in the office concept (Agile, NWOW) along with IT transformation project. Ensure Central Services are well managed in order to provide high quality printing, internal & external mailing, catering and translation services to the group and this at competitive prices. printing strategy (equipment renewal, volume growth, legal requirements, centralized print shop, business continuity...). mailing strategy function of business and legal requirements and client profiles. catering standards on Belgian sites : managing catering firms (ensuring equivalence in terms of pricing and quality), committes, welfare campaigns, ensure appropriate Travel Management policies are defined and implemented across the group Ensure centralized reporting and data consolidation for Department operation and to report to internal clients. Ensure Service dialogue with group entities for Fac & CS is executed as defined per intra groups SSA. Actively participate in the Service dialogue meeting with Management committees (KPI, service monitoring, costs & chargeback, ....) Ensure Budget forecasts are produced and accountability in the various cost centre : oversees OPEX, CAPEX headcount, ... Accountable for budget accuracy and for expense controls in place. On group level you will have an overall knowledge and understanding of the group facilities & central services budgets, and cost allocation statistics. Risk Management & compliance : ensure risk management framework and... ...

Zoek naar antwoorden van KRANTENBOETIEK NICOLE in sociale netwerken
Look for responds of KRANTENBOETIEK NICOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRANTENBOETIEK NICOLE. Laat een reactie achter voor KRANTENBOETIEK NICOLE. KRANTENBOETIEK NICOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRANTENBOETIEK NICOLE. Leave a respond for KRANTENBOETIEK NICOLE. KRANTENBOETIEK NICOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRANTENBOETIEK NICOLE op de google maps. Adres en contacten KRANTENBOETIEK NICOLE
Location of KRANTENBOETIEK NICOLE on the google maps. Address and contacts of KRANTENBOETIEK NICOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRANTENBOETIEK NICOLE KRANTENBOETIEK NICOLE: HELIOS **** | Dioos W | PATRICK VAN DER STRATEN | H. LISMONDE | TOB, HERMAN

Other related companies as KRANTENBOETIEK NICOLE: HELIOS **** | Dioos W | PATRICK VAN DER STRATEN | H. LISMONDE | TOB, HERMAN

KRANTENBOETIEK NICOLE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRANTENBOETIEK NICOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf KRANTENBOETIEK NICOLE bevindt zich op het adres: BERGENSESTEENWEG 653; 1502; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in KRANTENBOETIEK NICOLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRANTENBOETIEK NICOLE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRANTENBOETIEK NICOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRANTENBOETIEK NICOLE, openstaande posities, locatie van KRANTENBOETIEK NICOLE op de kaart.

KRANTENBOETIEK NICOLE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRANTENBOETIEK NICOLE, company assigned to the tax number BE04261840820. The company KRANTENBOETIEK NICOLE is located at the address: BERGENSESTEENWEG 653; 1502; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in KRANTENBOETIEK NICOLE were not found.
The main activity of KRANTENBOETIEK NICOLE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRANTENBOETIEK NICOLE is not available. You also can look at reviews of KRANTENBOETIEK NICOLE, open positions, location of KRANTENBOETIEK NICOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRANTENBOETIEK NICOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRANTENBOETIEK NICOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRANTENBOETIEK NICOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRANTENBOETIEK NICOLE, employees, financial statistics.