KOENRAAD VAN HEUKELOM

Contactgegevens KOENRAAD VAN HEUKELOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOENRAAD VAN HEUKELOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOENRAAD VAN HEUKELOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 518; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38280633 (+32-38280633) 38280633 (+32-38280633)

Fax (fax): +32 (84) 290-51-16 +32 (84) 290-51-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOENRAAD VAN HEUKELOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOENRAAD VAN HEUKELOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOENRAAD VAN HEUKELOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOENRAAD VAN HEUKELOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOENRAAD VAN HEUKELOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOENRAAD VAN HEUKELOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOENRAAD VAN HEUKELOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOENRAAD VAN HEUKELOM
Products information KOENRAAD VAN HEUKELOM

BTW identificatienummer (tax): BE06547271728
Ondernemingsnummer: 9849487304
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in KOENRAAD VAN HEUKELOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOENRAAD VAN HEUKELOM
(Get full report from official database of BE for KOENRAAD VAN HEUKELOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOENRAAD VAN HEUKELOM
Addition kinds of activities for KOENRAAD VAN HEUKELOM

10819901. Afvoer of pompen van metalen mijnen | Draining or pumping of metal mines
20929906. Seafoods, vers: bereid | Seafoods, fresh: prepared
26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec
48339901. Televisie vertaler station | Television translator station
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec

Werken bij KOENRAAD VAN HEUKELOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOENRAAD VAN HEUKELOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOENRAAD VAN HEUKELOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOENRAAD VAN HEUKELOM. Looking for open vacancies in other companies

 • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

 • Kapper M/V (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

 • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

 • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

 • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

  Regio: OLMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

 • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

  Type: Vaste Job

  Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

 • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Vaste Job

  Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

 • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van KOENRAAD VAN HEUKELOM in sociale netwerken
Look for responds of KOENRAAD VAN HEUKELOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOENRAAD VAN HEUKELOM. Laat een reactie achter voor KOENRAAD VAN HEUKELOM. KOENRAAD VAN HEUKELOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOENRAAD VAN HEUKELOM. Leave a respond for KOENRAAD VAN HEUKELOM. KOENRAAD VAN HEUKELOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOENRAAD VAN HEUKELOM op de google maps. Adres en contacten KOENRAAD VAN HEUKELOM
Location of KOENRAAD VAN HEUKELOM on the google maps. Address and contacts of KOENRAAD VAN HEUKELOM

Andere gerelateerde bedrijven als come KOENRAAD VAN HEUKELOM KOENRAAD VAN HEUKELOM: GAVERBROOD | 1 HEURE PHOTO | MUTUALIT? SOCIALISTE | ELECTRO DENOO | A.M.A. BVBA

Other related companies as KOENRAAD VAN HEUKELOM: GAVERBROOD | 1 HEURE PHOTO | MUTUALIT? SOCIALISTE | ELECTRO DENOO | A.M.A. BVBA

KOENRAAD VAN HEUKELOM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOENRAAD VAN HEUKELOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06547271728. Het bedrijf KOENRAAD VAN HEUKELOM bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 518; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in KOENRAAD VAN HEUKELOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOENRAAD VAN HEUKELOM is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOENRAAD VAN HEUKELOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOENRAAD VAN HEUKELOM, openstaande posities, locatie van KOENRAAD VAN HEUKELOM op de kaart.

KOENRAAD VAN HEUKELOM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOENRAAD VAN HEUKELOM, company assigned to the tax number BE06547271728. The company KOENRAAD VAN HEUKELOM is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 518; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in KOENRAAD VAN HEUKELOM were not found.
The main activity of KOENRAAD VAN HEUKELOM is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KOENRAAD VAN HEUKELOM is not available. You also can look at reviews of KOENRAAD VAN HEUKELOM, open positions, location of KOENRAAD VAN HEUKELOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOENRAAD VAN HEUKELOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOENRAAD VAN HEUKELOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOENRAAD VAN HEUKELOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOENRAAD VAN HEUKELOM, employees, financial statistics.