KIOSQUE PORTE DE NAMUR

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • KIOSQUE PORTE DE NAMUR
Private companiesPaper and Allied Products • KIOSQUE PORTE DE NAMUR

Contactgegevens KIOSQUE PORTE DE NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIOSQUE PORTE DE NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIOSQUE PORTE DE NAMUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PORTE DE NAMUR 0; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25132683 (+32-25132683) 25132683 (+32-25132683)

Fax (fax): +32 (82) 485-35-57 +32 (82) 485-35-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIOSQUE PORTE DE NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIOSQUE PORTE DE NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIOSQUE PORTE DE NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIOSQUE PORTE DE NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIOSQUE PORTE DE NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIOSQUE PORTE DE NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIOSQUE PORTE DE NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIOSQUE PORTE DE NAMUR
Products information KIOSQUE PORTE DE NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE02130767822
Ondernemingsnummer: 5907592773
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in KIOSQUE PORTE DE NAMUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIOSQUE PORTE DE NAMUR
(Get full report from official database of BE for KIOSQUE PORTE DE NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIOSQUE PORTE DE NAMUR
Addition kinds of activities for KIOSQUE PORTE DE NAMUR

354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
751901. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
20859904. Gin (alcoholische drank) | Gin (alcoholic beverage)
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
28330106. Salicylzuur derivaten | Salicylic acid derivatives
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental

Werken bij KIOSQUE PORTE DE NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIOSQUE PORTE DE NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIOSQUE PORTE DE NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIOSQUE PORTE DE NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

 • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

 • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

 • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

 • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

 • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

  Type: Vaste Job

  * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

 • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van KIOSQUE PORTE DE NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of KIOSQUE PORTE DE NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIOSQUE PORTE DE NAMUR. Laat een reactie achter voor KIOSQUE PORTE DE NAMUR. KIOSQUE PORTE DE NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIOSQUE PORTE DE NAMUR. Leave a respond for KIOSQUE PORTE DE NAMUR. KIOSQUE PORTE DE NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIOSQUE PORTE DE NAMUR op de google maps. Adres en contacten KIOSQUE PORTE DE NAMUR
Location of KIOSQUE PORTE DE NAMUR on the google maps. Address and contacts of KIOSQUE PORTE DE NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come KIOSQUE PORTE DE NAMUR KIOSQUE PORTE DE NAMUR: FLSAFILO BENELUX NV | GEYSBRECHT | CUISINES LIGNE | Parket-Gigant | Baeten

Other related companies as KIOSQUE PORTE DE NAMUR: FLSAFILO BENELUX NV | GEYSBRECHT | CUISINES LIGNE | Parket-Gigant | Baeten

KIOSQUE PORTE DE NAMUR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIOSQUE PORTE DE NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02130767822. Het bedrijf KIOSQUE PORTE DE NAMUR bevindt zich op het adres: PORTE DE NAMUR 0; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in KIOSQUE PORTE DE NAMUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIOSQUE PORTE DE NAMUR is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIOSQUE PORTE DE NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIOSQUE PORTE DE NAMUR, openstaande posities, locatie van KIOSQUE PORTE DE NAMUR op de kaart.

KIOSQUE PORTE DE NAMUR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIOSQUE PORTE DE NAMUR, company assigned to the tax number BE02130767822. The company KIOSQUE PORTE DE NAMUR is located at the address: PORTE DE NAMUR 0; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in KIOSQUE PORTE DE NAMUR were not found.
The main activity of KIOSQUE PORTE DE NAMUR is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KIOSQUE PORTE DE NAMUR is not available. You also can look at reviews of KIOSQUE PORTE DE NAMUR, open positions, location of KIOSQUE PORTE DE NAMUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIOSQUE PORTE DE NAMUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIOSQUE PORTE DE NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIOSQUE PORTE DE NAMUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIOSQUE PORTE DE NAMUR, employees, financial statistics.