KIOSK

Contactgegevens KIOSK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIOSK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIOSK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 2; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56214230 (+32-56214230) 56214230 (+32-56214230)

Fax (fax): +32 (56) 544-86-34 +32 (56) 544-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIOSK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIOSK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIOSK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIOSK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIOSK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIOSK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIOSK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIOSK
Products information KIOSK

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in KIOSK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIOSK
(Get full report from official database of BE for KIOSK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIOSK
Addition kinds of activities for KIOSK

154200. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
28190803. silicofluoriden | Silicofluorides
38240201. Teller type registers | Counter type registers
39150203. Sieraden polijsten voor de handel | Jewelry polishing for the trade
50519910. Strip, metaal | Strip, metal

Werken bij KIOSK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIOSK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIOSK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIOSK. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG lasser (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

 • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

 • Uitzendconsulent Construct (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

 • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

 • Metser (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

 • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

 • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Quality Officer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: H.Essers

  Type: Vaste Job

  Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

 • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Poppr

  Type: Vaste Job

  360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

 • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

Zoek naar antwoorden van KIOSK in sociale netwerken
Look for responds of KIOSK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIOSK. Laat een reactie achter voor KIOSK. KIOSK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIOSK. Leave a respond for KIOSK. KIOSK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIOSK op de google maps. Adres en contacten KIOSK
Location of KIOSK on the google maps. Address and contacts of KIOSK

Andere gerelateerde bedrijven als come KIOSK KIOSK: Dominique | Oosterlynck A | CHATEAU DE LIMONT | Moens A | PAUL STANDAERT

Other related companies as KIOSK: Dominique | Oosterlynck A | CHATEAU DE LIMONT | Moens A | PAUL STANDAERT

KIOSK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIOSK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf KIOSK bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 2; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in KIOSK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIOSK is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIOSK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIOSK, openstaande posities, locatie van KIOSK op de kaart.

KIOSK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIOSK, company assigned to the tax number BE01799530029. The company KIOSK is located at the address: VAARTSTRAAT 2; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in KIOSK were not found.
The main activity of KIOSK is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KIOSK is not available. You also can look at reviews of KIOSK, open positions, location of KIOSK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIOSK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIOSK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIOSK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIOSK, employees, financial statistics.