INTERNATIONAL MAGAZINE STORE

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • INTERNATIONAL MAGAZINE STORE
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • INTERNATIONAL MAGAZINE STORE

Contactgegevens INTERNATIONAL MAGAZINE STORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNATIONAL MAGAZINE STORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNATIONAL MAGAZINE STORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELKMARKT 17; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32331668 32331668

Fax (fax): +32 (71) 634-53-38 +32 (71) 634-53-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNATIONAL MAGAZINE STORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNATIONAL MAGAZINE STORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNATIONAL MAGAZINE STORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNATIONAL MAGAZINE STORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNATIONAL MAGAZINE STORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNATIONAL MAGAZINE STORE
Products information INTERNATIONAL MAGAZINE STORE

BTW identificatienummer (tax): BE05714508056
Ondernemingsnummer: 1677856445
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in INTERNATIONAL MAGAZINE STORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNATIONAL MAGAZINE STORE
(Get full report from official database of BE for INTERNATIONAL MAGAZINE STORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNATIONAL MAGAZINE STORE
Addition kinds of activities for INTERNATIONAL MAGAZINE STORE

15429900. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
23999901. Schorten, borst (harnas) | Aprons, breast (harness)
24260100. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products

Werken bij INTERNATIONAL MAGAZINE STORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNATIONAL MAGAZINE STORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNATIONAL MAGAZINE STORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNATIONAL MAGAZINE STORE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

 • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

 • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

  Type: Studentenjob

  Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

 • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

 • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Proximus

  Type: Vaste Job

  Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

 • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

  Type: Vaste Job

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • Technisch Tekenaar (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

 • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van INTERNATIONAL MAGAZINE STORE in sociale netwerken
Look for responds of INTERNATIONAL MAGAZINE STORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNATIONAL MAGAZINE STORE. Laat een reactie achter voor INTERNATIONAL MAGAZINE STORE. INTERNATIONAL MAGAZINE STORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNATIONAL MAGAZINE STORE. Leave a respond for INTERNATIONAL MAGAZINE STORE. INTERNATIONAL MAGAZINE STORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNATIONAL MAGAZINE STORE op de google maps. Adres en contacten INTERNATIONAL MAGAZINE STORE
Location of INTERNATIONAL MAGAZINE STORE on the google maps. Address and contacts of INTERNATIONAL MAGAZINE STORE

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNATIONAL MAGAZINE STORE INTERNATIONAL MAGAZINE STORE: Panzarella (Chez) | Van Roosbroeck SPRL | INTERBROCHAGE | JAN VAN OVERSTRAETEN | I.V.W.S.

Other related companies as INTERNATIONAL MAGAZINE STORE: Panzarella (Chez) | Van Roosbroeck SPRL | INTERBROCHAGE | JAN VAN OVERSTRAETEN | I.V.W.S.

INTERNATIONAL MAGAZINE STORE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714508056. Het bedrijf INTERNATIONAL MAGAZINE STORE bevindt zich op het adres: MELKMARKT 17; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in INTERNATIONAL MAGAZINE STORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERNATIONAL MAGAZINE STORE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNATIONAL MAGAZINE STORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, openstaande posities, locatie van INTERNATIONAL MAGAZINE STORE op de kaart.

INTERNATIONAL MAGAZINE STORE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, company assigned to the tax number BE05714508056. The company INTERNATIONAL MAGAZINE STORE is located at the address: MELKMARKT 17; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in INTERNATIONAL MAGAZINE STORE were not found.
The main activity of INTERNATIONAL MAGAZINE STORE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNATIONAL MAGAZINE STORE is not available. You also can look at reviews of INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, open positions, location of INTERNATIONAL MAGAZINE STORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNATIONAL MAGAZINE STORE, employees, financial statistics.