IDEE

Contactgegevens IDEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 41; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93746203 (+32-93746203) 93746203 (+32-93746203)

Fax (fax): +32 (56) 323-21-79 +32 (56) 323-21-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEE
Products information IDEE

BTW identificatienummer (tax): BE05752410888
Ondernemingsnummer: 8740417480
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in IDEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEE
(Get full report from official database of BE for IDEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEE
Addition kinds of activities for IDEE

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
27540303. Speelkaarten: gravure printing | Playing cards: gravure printing
28249910. Polyvinyl estervezels | Polyvinyl ester fibers
36740108. Tunneldiodes | Tunnel diodes
38210109. Generatoren, magnetische idealisatie | Generators, magnetic idealization
44929903. Verschuiving van drijvende apparatuur in havens | Shifting of floating equipment within harbors

Werken bij IDEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEE. Looking for open vacancies in other companies

 • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

 • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

 • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: MARYS

  Type: Dienstenchequebaan

  poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

 • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Studentenjob

  Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

 • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

 • Business Developer Industriële Machines (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: DB & S MACHINES

  Type: Vaste Job

  U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

 • KAMERMEISJE (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

  Type: Flexijob

  Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van IDEE in sociale netwerken
Look for responds of IDEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEE. Laat een reactie achter voor IDEE. IDEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEE. Leave a respond for IDEE. IDEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEE op de google maps. Adres en contacten IDEE
Location of IDEE on the google maps. Address and contacts of IDEE

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEE IDEE: Ghyselen J | OOSTENS-VERDONCK | ANDRE DEMEYER | KRIBBE ?T OOGAPPELTJE | WALT/L. WALT

Other related companies as IDEE: Ghyselen J | OOSTENS-VERDONCK | ANDRE DEMEYER | KRIBBE ?T OOGAPPELTJE | WALT/L. WALT

IDEE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752410888. Het bedrijf IDEE bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 41; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in IDEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDEE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEE, openstaande posities, locatie van IDEE op de kaart.

IDEE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDEE, company assigned to the tax number BE05752410888. The company IDEE is located at the address: KERKSTRAAT 41; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in IDEE were not found.
The main activity of IDEE is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEE is not available. You also can look at reviews of IDEE, open positions, location of IDEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEE, employees, financial statistics.