HUIS WILLEKENS

Contactgegevens HUIS WILLEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS WILLEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS WILLEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSESTEENWEG 311; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36463452 (+32-36463452) 36463452 (+32-36463452)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS WILLEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS WILLEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS WILLEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS WILLEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS WILLEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS WILLEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS WILLEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS WILLEKENS
Products information HUIS WILLEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HUIS WILLEKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS WILLEKENS
(Get full report from official database of BE for HUIS WILLEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS WILLEKENS
Addition kinds of activities for HUIS WILLEKENS

23859904. Gowns, plastic: gemaakt van gekochte materialen | Gowns, plastic: made from purchased materials
27590203. Visitekaartjes (inclusief bedrijf): drukwerk, nsk | Visiting cards (including business): printing, nsk
35419912. Plasma proces metaal snijmachines | Plasma process metal cutting machines
39520115. Maten, goud en brons: kunstenaars ' | Sizes, gold and bronze: artists'
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec

Werken bij HUIS WILLEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS WILLEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS WILLEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS WILLEKENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

 • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: WERKVORMM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

 • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: BOFROST

  Type: Vaste Job

  Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

 • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

 • Software Tester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

 • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

 • Sales Account Printing (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: XDNET

  Type: Werfreserve

  XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

 • Tekenaar Technieken (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van HUIS WILLEKENS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS WILLEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS WILLEKENS. Laat een reactie achter voor HUIS WILLEKENS. HUIS WILLEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS WILLEKENS. Leave a respond for HUIS WILLEKENS. HUIS WILLEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS WILLEKENS op de google maps. Adres en contacten HUIS WILLEKENS
Location of HUIS WILLEKENS on the google maps. Address and contacts of HUIS WILLEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS WILLEKENS HUIS WILLEKENS: INDASS CONSULT | EURO EMKA | Aware Interactive Communication | Tropiflora | Vanhees J

Other related companies as HUIS WILLEKENS: INDASS CONSULT | EURO EMKA | Aware Interactive Communication | Tropiflora | Vanhees J

HUIS WILLEKENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS WILLEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf HUIS WILLEKENS bevindt zich op het adres: KAPELSESTEENWEG 311; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS WILLEKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS WILLEKENS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS WILLEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS WILLEKENS, openstaande posities, locatie van HUIS WILLEKENS op de kaart.

HUIS WILLEKENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS WILLEKENS, company assigned to the tax number BE03899841308. The company HUIS WILLEKENS is located at the address: KAPELSESTEENWEG 311; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS WILLEKENS were not found.
The main activity of HUIS WILLEKENS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS WILLEKENS is not available. You also can look at reviews of HUIS WILLEKENS, open positions, location of HUIS WILLEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS WILLEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS WILLEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS WILLEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS WILLEKENS, employees, financial statistics.