Aware Interactive Communication

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Aware Interactive Communication
Private companiesAmusement and Recreation Services • Aware Interactive Communication

Contactgegevens Aware Interactive Communication: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aware Interactive Communication: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aware Interactive Communication

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fleurusstraat 24; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 241 54 30 (+32-09 241 54 30) 09 241 54 30 (+32-09 241 54 30)

Fax (fax): 09 241 54 38 (+32-09 241 54 38) 09 241 54 38 (+32-09 241 54 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aware Interactive Communication: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aware Interactive Communication"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aware Interactive Communication"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aware Interactive Communication, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aware Interactive Communication. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aware Interactive Communication, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aware Interactive Communication. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aware Interactive Communication
Products information Aware Interactive Communication

BTW identificatienummer (tax): BE06475860595
Ondernemingsnummer: 8543212890
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Aware Interactive Communication zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Internet - Webdesign

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aware Interactive Communication
(Get full report from official database of BE for Aware Interactive Communication)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aware Interactive Communication
Addition kinds of activities for Aware Interactive Communication

5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
20350109. Spreads, knoflook | Spreads, garlic
24219902. Kippenmolen | Chipper mill
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures

Werken bij Aware Interactive Communication: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aware Interactive Communication: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aware Interactive Communication. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aware Interactive Communication. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van Aware Interactive Communication in sociale netwerken
Look for responds of Aware Interactive Communication in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aware Interactive Communication. Laat een reactie achter voor Aware Interactive Communication. Aware Interactive Communication bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aware Interactive Communication. Leave a respond for Aware Interactive Communication. Aware Interactive Communication on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aware Interactive Communication op de google maps. Adres en contacten Aware Interactive Communication
Location of Aware Interactive Communication on the google maps. Address and contacts of Aware Interactive Communication

Andere gerelateerde bedrijven als come Aware Interactive Communication Aware Interactive Communication: Zen | B & D DIAMOND MANUFACTUR. | M. VAN BIESEN | CHRISTIAN GUIOT | VALCO ELECTRIC

Other related companies as Aware Interactive Communication: Zen | B & D DIAMOND MANUFACTUR. | M. VAN BIESEN | CHRISTIAN GUIOT | VALCO ELECTRIC

Aware Interactive Communication is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aware Interactive Communication, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06475860595. Het bedrijf Aware Interactive Communication bevindt zich op het adres: Fleurusstraat 24; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Internet - Webdesign. Producten gemaakt in Aware Interactive Communication zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aware Interactive Communication is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aware Interactive Communication is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aware Interactive Communication, openstaande posities, locatie van Aware Interactive Communication op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aware Interactive Communication is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aware Interactive Communication, company assigned to the tax number BE06475860595. The company Aware Interactive Communication is located at the address: Fleurusstraat 24; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Internet - Webdesign. Products created in Aware Interactive Communication were not found.
The main activity of Aware Interactive Communication is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aware Interactive Communication is not available. You also can look at reviews of Aware Interactive Communication, open positions, location of Aware Interactive Communication on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aware Interactive Communication, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aware Interactive Communication, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aware Interactive Communication, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aware Interactive Communication, employees, financial statistics.