HUIS SUPLY

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HUIS SUPLY
Private companiesMetal Mining • HUIS SUPLY

Contactgegevens HUIS SUPLY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS SUPLY: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS SUPLY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDELAAN 168; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33212326 (+32-33212326) 33212326 (+32-33212326)

Fax (fax): +32 (67) 761-15-28 +32 (67) 761-15-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS SUPLY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS SUPLY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS SUPLY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS SUPLY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS SUPLY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS SUPLY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS SUPLY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS SUPLY
Products information HUIS SUPLY

BTW identificatienummer (tax): BE09138946533
Ondernemingsnummer: 9764892578
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in HUIS SUPLY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS SUPLY
(Get full report from official database of BE for HUIS SUPLY)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS SUPLY
Addition kinds of activities for HUIS SUPLY

26210303. Condensator papier | Capacitor paper
33540203. Buis, geëxtrudeerd of getrokken, aluminium | Tube, extruded or drawn, aluminum
34419908. Toren secties, radio en televisie transmissie | Tower sections, radio and television transmission
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
50310200. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior

Werken bij HUIS SUPLY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS SUPLY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS SUPLY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS SUPLY. Looking for open vacancies in other companies

 • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

 • Automechanieker Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Winkelmedewerker (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

 • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

 • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

 • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

 • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

 • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: VANRENTERGHEM

  Type: Vaste Job

  Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

 • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Leercontract

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: POPULIERENHOF

  Type: Flexijob

  Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van HUIS SUPLY in sociale netwerken
Look for responds of HUIS SUPLY in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS SUPLY. Laat een reactie achter voor HUIS SUPLY. HUIS SUPLY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS SUPLY. Leave a respond for HUIS SUPLY. HUIS SUPLY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS SUPLY op de google maps. Adres en contacten HUIS SUPLY
Location of HUIS SUPLY on the google maps. Address and contacts of HUIS SUPLY

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS SUPLY HUIS SUPLY: RUSTHUIS HOF VAN CREQUI | Bofapi Piron | CLARENHOF | EXPEDITIONS DE KEYSER | CROIX JAUNE & BLANCHE

Other related companies as HUIS SUPLY: RUSTHUIS HOF VAN CREQUI | Bofapi Piron | CLARENHOF | EXPEDITIONS DE KEYSER | CROIX JAUNE & BLANCHE

HUIS SUPLY is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS SUPLY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09138946533. Het bedrijf HUIS SUPLY bevindt zich op het adres: DIKSMUIDELAAN 168; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS SUPLY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS SUPLY is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS SUPLY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS SUPLY, openstaande posities, locatie van HUIS SUPLY op de kaart.

HUIS SUPLY is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS SUPLY, company assigned to the tax number BE09138946533. The company HUIS SUPLY is located at the address: DIKSMUIDELAAN 168; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS SUPLY were not found.
The main activity of HUIS SUPLY is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS SUPLY is not available. You also can look at reviews of HUIS SUPLY, open positions, location of HUIS SUPLY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS SUPLY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS SUPLY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS SUPLY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS SUPLY, employees, financial statistics.