HUIS ST.JACOBS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • HUIS ST.JACOBS
Private companiesCoal Mining • HUIS ST.JACOBS

Contactgegevens HUIS ST.JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ST.JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ST.JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELFORTSTRAAT 34; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92259315 (+32-92259315) 92259315 (+32-92259315)

Fax (fax): +32 (15) 668-51-61 +32 (15) 668-51-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ST.JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ST.JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ST.JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ST.JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ST.JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ST.JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ST.JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ST.JACOBS
Products information HUIS ST.JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE04214324951
Ondernemingsnummer: 4143737792
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HUIS ST.JACOBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ST.JACOBS
(Get full report from official database of BE for HUIS ST.JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ST.JACOBS
Addition kinds of activities for HUIS ST.JACOBS

3312. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
354903. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
07529902. Honingpijpdiensten (op boerderij) | Honey straining services (on farm)
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
21219901. cigarillos | Cigarillos
22990208. Matten, vilt: behalve geweven | Mats, felt: except woven
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining

Werken bij HUIS ST.JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ST.JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ST.JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ST.JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

 • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

 • Senior Booking Agent (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

 • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

 • Schrijnwerker atelier (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

 • Payroll Manager (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

 • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

 • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

 • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van HUIS ST.JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ST.JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ST.JACOBS. Laat een reactie achter voor HUIS ST.JACOBS. HUIS ST.JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ST.JACOBS. Leave a respond for HUIS ST.JACOBS. HUIS ST.JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ST.JACOBS op de google maps. Adres en contacten HUIS ST.JACOBS
Location of HUIS ST.JACOBS on the google maps. Address and contacts of HUIS ST.JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ST.JACOBS HUIS ST.JACOBS: Dune,it's a World of Music SPRL | Domus-Geschenken BVBA | PWA BEVEREN | JEAN-POL MOENS | VENTURA MANCILLA

Other related companies as HUIS ST.JACOBS: Dune,it's a World of Music SPRL | Domus-Geschenken BVBA | PWA BEVEREN | JEAN-POL MOENS | VENTURA MANCILLA

HUIS ST.JACOBS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ST.JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04214324951. Het bedrijf HUIS ST.JACOBS bevindt zich op het adres: BELFORTSTRAAT 34; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS ST.JACOBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS ST.JACOBS is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ST.JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ST.JACOBS, openstaande posities, locatie van HUIS ST.JACOBS op de kaart.

HUIS ST.JACOBS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ST.JACOBS, company assigned to the tax number BE04214324951. The company HUIS ST.JACOBS is located at the address: BELFORTSTRAAT 34; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS ST.JACOBS were not found.
The main activity of HUIS ST.JACOBS is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ST.JACOBS is not available. You also can look at reviews of HUIS ST.JACOBS, open positions, location of HUIS ST.JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ST.JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ST.JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ST.JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ST.JACOBS, employees, financial statistics.