HUIS SARANEL

Contactgegevens HUIS SARANEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS SARANEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS SARANEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-DIONYSIUSSTRAAT 24; 9051; GENT, België

Telefoon (phone): 92226536 (+32-92226536) 92226536 (+32-92226536)

Fax (fax): +32 (53) 531-19-73 +32 (53) 531-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS SARANEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS SARANEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS SARANEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS SARANEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS SARANEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS SARANEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS SARANEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS SARANEL
Products information HUIS SARANEL

BTW identificatienummer (tax): BE06408294677
Ondernemingsnummer: 4953430175
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in HUIS SARANEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS SARANEL
(Get full report from official database of BE for HUIS SARANEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS SARANEL
Addition kinds of activities for HUIS SARANEL

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
13110200. Gas en koolwaterstof vloeibaarmaking uit kolen | Gas and hydrocarbon liquefaction from coal
35590202. Leren werkmachines | Leather working machinery
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij HUIS SARANEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS SARANEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS SARANEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS SARANEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

 • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

 • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BELLINI

  Type: Studentenjob

  Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

 • Afwasser student (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AXXES - JAWI

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

 • Jobstudent (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: RECON BOUW

  Type: Vaste Job

  Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

 • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Guy autohandel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

 • onderwijzer (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van HUIS SARANEL in sociale netwerken
Look for responds of HUIS SARANEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS SARANEL. Laat een reactie achter voor HUIS SARANEL. HUIS SARANEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS SARANEL. Leave a respond for HUIS SARANEL. HUIS SARANEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS SARANEL op de google maps. Adres en contacten HUIS SARANEL
Location of HUIS SARANEL on the google maps. Address and contacts of HUIS SARANEL

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS SARANEL HUIS SARANEL: EUROWASH | VERVLOET NV-SA | NICOLE STOFFELEN | HERMAN VAN LEEUWE | J. GEEROOMS

Other related companies as HUIS SARANEL: EUROWASH | VERVLOET NV-SA | NICOLE STOFFELEN | HERMAN VAN LEEUWE | J. GEEROOMS

HUIS SARANEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS SARANEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06408294677. Het bedrijf HUIS SARANEL bevindt zich op het adres: SINT-DIONYSIUSSTRAAT 24; 9051; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS SARANEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS SARANEL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS SARANEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS SARANEL, openstaande posities, locatie van HUIS SARANEL op de kaart.

HUIS SARANEL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS SARANEL, company assigned to the tax number BE06408294677. The company HUIS SARANEL is located at the address: SINT-DIONYSIUSSTRAAT 24; 9051; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS SARANEL were not found.
The main activity of HUIS SARANEL is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS SARANEL is not available. You also can look at reviews of HUIS SARANEL, open positions, location of HUIS SARANEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS SARANEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS SARANEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS SARANEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS SARANEL, employees, financial statistics.