HUIS MARTINE

Contactgegevens HUIS MARTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS MARTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS MARTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELAARSESTRAAT 90; 8850; ARDOOIE, België

Telefoon (phone): 51226181 (+32-51226181) 51226181 (+32-51226181)

Fax (fax): +32 (61) 126-29-25 +32 (61) 126-29-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS MARTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS MARTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS MARTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS MARTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS MARTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS MARTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS MARTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS MARTINE
Products information HUIS MARTINE

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HUIS MARTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS MARTINE
(Get full report from official database of BE for HUIS MARTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS MARTINE
Addition kinds of activities for HUIS MARTINE

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
355907. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
44990300. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs
75390302. Alternators en generatoren, herbouwen en repareren | Alternators and generators, rebuilding and repair

Werken bij HUIS MARTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS MARTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS MARTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS MARTINE. Looking for open vacancies in other companies

 • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

 • Persmachinist (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

 • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

 • Afdelingsmanager (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

 • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

  Type: Vaste Job

  prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

 • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Calculator (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

 • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

 • ergotherapeut (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van HUIS MARTINE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS MARTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS MARTINE. Laat een reactie achter voor HUIS MARTINE. HUIS MARTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS MARTINE. Leave a respond for HUIS MARTINE. HUIS MARTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS MARTINE op de google maps. Adres en contacten HUIS MARTINE
Location of HUIS MARTINE on the google maps. Address and contacts of HUIS MARTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS MARTINE HUIS MARTINE: FLETABLISSEMENTS HEDDEBAUT NV | JOHAN WELLENS | Tetaert M Ets | MARTY-HOME | BEGRAF THEO SMEDTS

Other related companies as HUIS MARTINE: FLETABLISSEMENTS HEDDEBAUT NV | JOHAN WELLENS | Tetaert M Ets | MARTY-HOME | BEGRAF THEO SMEDTS

HUIS MARTINE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS MARTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf HUIS MARTINE bevindt zich op het adres: ROESELAARSESTRAAT 90; 8850; ARDOOIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS MARTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS MARTINE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS MARTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS MARTINE, openstaande posities, locatie van HUIS MARTINE op de kaart.

HUIS MARTINE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS MARTINE, company assigned to the tax number BE08277618408. The company HUIS MARTINE is located at the address: ROESELAARSESTRAAT 90; 8850; ARDOOIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS MARTINE were not found.
The main activity of HUIS MARTINE is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS MARTINE is not available. You also can look at reviews of HUIS MARTINE, open positions, location of HUIS MARTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS MARTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS MARTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS MARTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS MARTINE, employees, financial statistics.