HUIS MARLEEN

Contactgegevens HUIS MARLEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS MARLEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS MARLEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDENSESTEENWEG 185; 3350; LINTER, België

Telefoon (phone): 11782357 (+32-11782357) 11782357 (+32-11782357)

Fax (fax): +32 (61) 164-47-23 +32 (61) 164-47-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS MARLEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS MARLEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS MARLEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS MARLEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS MARLEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS MARLEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS MARLEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS MARLEEN
Products information HUIS MARLEEN

BTW identificatienummer (tax): BE08820892333
Ondernemingsnummer: 4500793457
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HUIS MARLEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS MARLEEN
(Get full report from official database of BE for HUIS MARLEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS MARLEEN
Addition kinds of activities for HUIS MARLEEN

25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
27599903. Directories (behalve telefoon): drukwerk, nsk | Directories (except telephone): printing, nsk
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
36210108. Motoren, elektrisch | Motors, electric
36790101. Attenuators | Attenuators
73389902. Proeflezen service | Proofreading service

Werken bij HUIS MARLEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS MARLEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS MARLEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS MARLEEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

 • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

  Regio: WAARLOOS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

 • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SANIVO

  Type: Dienstenchequebaan

  Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

 • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

 • Projectleider / Werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

 • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Vaste Job

  Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

 • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

 • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: DE KOALABEERTJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

Zoek naar antwoorden van HUIS MARLEEN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS MARLEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS MARLEEN. Laat een reactie achter voor HUIS MARLEEN. HUIS MARLEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS MARLEEN. Leave a respond for HUIS MARLEEN. HUIS MARLEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS MARLEEN op de google maps. Adres en contacten HUIS MARLEEN
Location of HUIS MARLEEN on the google maps. Address and contacts of HUIS MARLEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS MARLEEN HUIS MARLEEN: JEAN-PIERRE GEERAERTS | ISOTRIM | Broos Auto SA | Vansteenkiste P | Raeymaekers Walter

Other related companies as HUIS MARLEEN: JEAN-PIERRE GEERAERTS | ISOTRIM | Broos Auto SA | Vansteenkiste P | Raeymaekers Walter

HUIS MARLEEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS MARLEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820892333. Het bedrijf HUIS MARLEEN bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDENSESTEENWEG 185; 3350; LINTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS MARLEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS MARLEEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS MARLEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS MARLEEN, openstaande posities, locatie van HUIS MARLEEN op de kaart.

HUIS MARLEEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS MARLEEN, company assigned to the tax number BE08820892333. The company HUIS MARLEEN is located at the address: SINT-TRUIDENSESTEENWEG 185; 3350; LINTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS MARLEEN were not found.
The main activity of HUIS MARLEEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS MARLEEN is not available. You also can look at reviews of HUIS MARLEEN, open positions, location of HUIS MARLEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS MARLEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS MARLEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS MARLEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS MARLEEN, employees, financial statistics.