HUIS KARINE

Contactgegevens HUIS KARINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS KARINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS KARINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE NIEUWEDIJKSTRAAT 210; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15553735 (+32-15553735) 15553735 (+32-15553735)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS KARINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS KARINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS KARINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS KARINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS KARINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS KARINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS KARINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS KARINE
Products information HUIS KARINE

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HUIS KARINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS KARINE
(Get full report from official database of BE for HUIS KARINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS KARINE
Addition kinds of activities for HUIS KARINE

239199. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
364501. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
12210103. Strip mijnbouw, bitumineus | Strip mining, bituminous
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij HUIS KARINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS KARINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS KARINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS KARINE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

 • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

 • Calculator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

 • Chauffeur (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

 • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

 • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Real Estate Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

 • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ECS

  Type: Werfreserve

  Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

 • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

  Regio: VOSSELAAR

  Bedrijf: DE FARMASIE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van HUIS KARINE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS KARINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS KARINE. Laat een reactie achter voor HUIS KARINE. HUIS KARINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS KARINE. Leave a respond for HUIS KARINE. HUIS KARINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS KARINE op de google maps. Adres en contacten HUIS KARINE
Location of HUIS KARINE on the google maps. Address and contacts of HUIS KARINE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS KARINE HUIS KARINE: Oosterlinck-Greenwood NV | Neirynck D | URBAIN REYNAERT | LEON KUMPS | Ch?telet Matelas

Other related companies as HUIS KARINE: Oosterlinck-Greenwood NV | Neirynck D | URBAIN REYNAERT | LEON KUMPS | Ch?telet Matelas

HUIS KARINE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS KARINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf HUIS KARINE bevindt zich op het adres: GROTE NIEUWEDIJKSTRAAT 210; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS KARINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS KARINE is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS KARINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS KARINE, openstaande posities, locatie van HUIS KARINE op de kaart.

HUIS KARINE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS KARINE, company assigned to the tax number BE03022857666. The company HUIS KARINE is located at the address: GROTE NIEUWEDIJKSTRAAT 210; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS KARINE were not found.
The main activity of HUIS KARINE is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS KARINE is not available. You also can look at reviews of HUIS KARINE, open positions, location of HUIS KARINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS KARINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS KARINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS KARINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS KARINE, employees, financial statistics.